FAQ

FAQ (2)

FAQ

Patarosan anu sering Ditaroskeun

1. Lian ti produk anu didaptarkeun dina halaman wéb, naha aya produk AC sanés anu sayogi di SONGZ?

Leres, kami gaduh produk anu sayogi ogé AC treuk sareng cooler parkir listrik, mangga kontak sareng sales@shsongz.com pikeun langkung jelasna.

2. Iraha SONGZ ngamimitian R&D AC beus listrik?

Kami ngamimitian R&D sateuacan 2009, sareng di 2010 taun kahiji urang nyayogikeun 3250 unit ka pasar. Saatos teras, kuantitas penjualan naék taun ka taun sareng pencét luhur 28737 di 2019.

3. Naon matéri SMC?

Bahan komposit SMC (Sheet Mounding Compound) dibentuk ku suhu luhur dina sakali nyetak, kalayan kakuatan mékanis anu luhur, bahan beurat beurat, tahan korosi, umur panjang, kakuatan insulasi tinggi, tahan busur, tahan seuneu, kinerja panyegelan anu saé, sareng produk fleksibel rarancang, gampang skala produksi, Sareng ngagaduhan kaunggulan kaamanan sareng kaéndahan, kalayan fungsi panyalindungan sadaya-cuaca, anu tiasa nyumponan kabutuhan rupa-rupa lingkungan anu kasar sareng tempat-tempat dina proyék rékayasa luar.

SONGZ nyoko kana bahan SMC dina sampéan AC dina séri SZR sareng SZQ, pikeun ngagentos tutup serat kaca.

12

Babandingan antara SMC & Serat kaca Panutup

 

Item Dibandingkeun

Kaca Serat

SMC Mendingan

Jenis prosés Prosés ngadamel bahan komposit utamina ku operasi manual dina suhu luhur sareng tekanan. Prosésna saderhana, operasi na merenah, teu diperyogikeun peralatan propésional, tapi kualitas bagian na hese dijamin Cetakan komprési nyaéta operasi nempatkeun sékrési cetakan sapertos lambar SMC kana rongga kapang dina suhu cetakan anu tangtu, teras nutup kapang pikeun pencét sareng bentuk sareng padet. Cetakan komprési tiasa dianggo pikeun plastik thermosetting sareng thermoplastics.
Lemes permukaan produk Lemes dina hiji sisi, sareng kualitas na gumantung kana tingkat operasi padamel Lemes dina dua sisi, kualitasna saé
Deformasi produk Produkna gaduh seueur réformasi sareng henteu gampang dikontrol. Éta pisan kapangaruhan ku suhu sareng operasi manual Deformasi produk leutik, sareng teu aya hubunganana sareng suhu sareng tingkat pagawé
Gelembung Kusabab prosés nyetak, kandelna ditangtukeun ku jumlah lapisan laminasi, lapisan henteu gampang ditembus, gelembung henteu gampang dicabut, sareng gelembung gampang dihasilkeun Kandelna ditangtukeun ku jumlah tuangeun sareng kapang. Kusabab suhu luhur sareng cetakan tekanan tinggi, henteu gampang ngahasilkeun gelembung
Rengat 1. Kusabab ageung réformasi produk, éta henteu gampang dikontrol, sareng henteu gampang dipasang nalika dipasang.2. Suhu rendah nyageurkeun produksi lalaunan, hasilna mikro-retakan dina permukaan produk

3. Kusabab kaku leutik produk, élastisitas langkung ageung tibatan cetakan, sareng cet permukaan tiasa rentetan garis-garis halus produk

Produkna stabil, kacuali kakuatan lokalna henteu cekap, konsentrasi setrés ngarah janten rengkuh
Kaluaran Investasi awal kirang, kaluaranana kirang, sareng éta henteu cocog pikeun batch. Kaluaranna kapangaruhan pisan ku jumlah padamel sareng jumlah cetakan (3-4 buah / kapang / 8 jam) Investasi awal ageung, cocog pikeun produksi masal (180-200 buah / kapang / 24 jam)

 

4. Naon bahan LFT?

LFT ogé katelah thermoplastic bertulang serat panjang atanapi biasa disebut bahan serat termoplastik bertulang panjang serat, anu utamina diwangun ku PP sareng serat ditambah bahan aditif. Pamakéan aditif anu béda tiasa ngarobih sareng mangaruhan ciri aplikasi mékanis sareng khusus produk. Panjang seratna umumna langkung ageung tibatan 2mm. Teknologi pamrosésan anu ayeuna parantos tiasa ngajaga panjang serat dina LFT di luhur 5mm. Ngagunakeun serat anu sanés pikeun résin anu béda tiasa ngahontal hasil anu langkung saé. Gumantung kana pamakean akhir, produk bérésna tiasa panjang atanapi bentukna strip, lébar tina piring, atanapi bahkan batang, langsung dianggo pikeun ngagentos produk thermoset.

5. Kauntungannana LFT dibandingkeun sareng serat pondok bertulang komposit thermoplastic

Panjang serat anu langkung lami sacara nyata ningkatkeun sipat mékanis produk.

Kaku khusus tinggi sareng kakuatan khusus, résistansi dampak anu saé, utamina cocog pikeun panerapan bagian otomotif.

Lalawanan ngarayap ningkat. Stabilitas dimensi saé. Sareng ketepatan ngabentuk bagian-bagian na tinggi.

Résistansi kacapean alus teuing.

Éta ngagaduhan stabilitas anu langkung saé dina suhu luhur sareng lingkungan anu lembab.

Salami prosés cetak, seratna tiasa ngalih relatif dina kapang ngabentuk, sareng karusakan seratna alit.

Bahan LFT parantos diadopsi kana AC beus séri SZR, séri SZQ, sareng versi awak sempit séri SZG. 

图片31

Cangkang Handap LFT pikeun SZG (Awak Sempit)