Unit Refrigerasi Treuk mandiri

Pedaran pondok:

Séri SC-D mangrupikeun jenis unit pendingin treuk anu mandiri pikeun 7-10.5m treuk beurat panjang anu dianggo pikeun transportasi jarak jauh.


Rincian Produk

Unduh

Tanda Produk

Unit Refrigerasi Treuk mandiri

1

Séri SC-D mangrupikeun jenis unit pendingin treuk anu mandiri pikeun 7-10.5m treuk beurat panjang anu dianggo pikeun transportasi jarak jauh. 

Spésifikasi Téknis tina Truk Réfrigerasi SC Series:

Modél

SC80D SC90D
Suhu Berlaku (℃) -20 ~ 30 -20 ~ 30
Jilid Lumaku 0M3) 40 ~ 60 50 ~ 70
Volume Lumaku -18 ℃ (m3) 50 60
Kapasitas tiisW) Suhu sekitar 30 ℃ 0 ℃ 8200 9200
-20 ℃ 4500 5600
Kapasitas manaskeunW) Suhu sekitarna-20 ℃ 0 ℃ 4000 5000
Diménsi (mm) 1960 * 1644 * 692 1960 * 1644 * 692
Beurat (kg) 500 530 

Catetan Téknis:

1. kapasitas tiis ditandaan ku standar nasional Cina GB / T21145-2007 suhu lingkungan 37.8.

2. Larapna volume awak treuk kanggo rujukan hungkul. Volume aplikasi anu saleresna aya hubunganana sareng sipat isolasi termal awak treuk, suhu sareng kargo anu dimuat.

3. Rentang suhu operasi anu lega: -30~ + 50suhu lingkunganana.

4. Sistem defrost-gas panas kalayan suhu defrost controller, anu aman, gancang sareng dipercaya pikeun ngajaga kualitas kargo.

5. Unit sayaga listrik sayogi sareng opsional. 

Wincikan Perkenalan Téknis tina SC-D Series

1. Kontrol suhu presisi tinggi: Aplikasi klep ékspansi éléktronik sareng algoritma PID nyumponan sarat kontrol suhu presisi tinggi pangobatan sareng transportasi ranté tiis anu luhur

7

2. Téknologi mikro-kanal: cocog pikeun tukeur panas mikro-kanal unit hijian, kalayan beurat anu langkung énténg, épisiénsi anu langkung luhur sareng biaya anu langkung handap.

8
9

Babandingan penukar panas tabung-sirip sareng penukar panas aliran paralel

Babandingan parameter

Tabung fdina exchanger panas

Paralel panas exchanger panas

Panas beurat exchanger

100%

60%

Volume panukar panas

100%

60%

Efisiensi mindahkeun panas

100%

130%

Panas biaya exchanger

100%

60%

Volume ngecas réfrigerant

100%

55% 

3. Téhnologi ngawaskeun jauh: Terminal pelanggan, pabrik treuk didamel, sareng pabrik unit pendingin ngabentuk sacara organik liwat Internét, ningkatkeun kualitas sareng tingkat jasa unitna, sareng nyiptakeun nilai anu langkung ageung pikeun palanggan.

10
11

4. Kipas sikat: Kahirupan jasa kipas sikat ningkat tina sababaraha rébu jam janten langkung ti 40,000 jam, épisién kipas naék langkung ti 20%, sareng hemat énergi sareng épisiénsi ékonomi ningkat sacara signifikan. Aplikasi kontrol pangaturan kontinyu, sareng sensor tekanan sareng sensor suhu pikeun ngahontal optimalisasi sistem.

12

5. Téknologi manaskeun épisiensi tinggi: aplikasi kompas pemanasan bypass gas panas sareng pemanasan terpadu sareng pemanasan panas, otomatis pilih modél pemanasan numutkeun cuaca di luar, sareng gampang ngungkulan sagala rupa cuaca anu handap-suhu, bari tumut kana tujuan hémat énergi sareng pangirangan konsumsi

13
14

  • Saméméhna:
  • Teras: