Hateup dipasang langsung ngadorong Unit Treuk Treuk

Pedaran pondok:

Séri SC-T mangrupikeun jinis hateup dipasang unit pendingin treuk langsung pikeun minivan, van atanapi treuk. Éta cocog pisan pikeun sebaran kota.


Rincian Produk

Tanda Produk

Hateup dipasang langsung ngadorong Unit Treuk Treuk

1
2

SC160-T

SC160-T / SC200-T

3
6

SC200-T / SC250-T

SC250-T

Séri SC-T mangrupikeun jinis hateup dipasang unit pendingin treuk langsung pikeun minivan, van atanapi treuk. Éta cocog pisan pikeun sebaran kota. 

Spésifikasi Téknis tina Truk Refrigeration SC-T Series:

Modél

SC160-T

SC200-T

SC250-T

 Suhu panerapan ()

-25~20

-25~20

-25~20

Volume Lumaku (m3)

3 ~ 6

4 ~ 8

8 ~ 12

Volume Lumaku -18(m3)

5

6

8

Kapasitas Cooling

(W)

1.7

2100

2350

1900

-17.8

1210

1350

1100

Kompresor

Modél

QP13

QP15

QP13

Nguap

Volume Aliran Air (m3 / h)

900

1800 

900

Kulkas  

R404A

R404A

R404A

Volume Ngecas (kg)

0,9

0,95

1.2

Pamasangan

Hateup dipasang, kondensor sareng évaporator beulah

Diménsi Evaporator (mm)

605 * 525 * 165

606 * 525 * 165

1007 * 595 * 180

Diménsi Kondensor (mm)

850 * 640 * 130

1120 * 635 * 185

1120 * 635 * 185

Beurat Evaporator (kg)

12

12

21

Beurat Kondensor (kg)

16.6

27

27

Catetan Téknis:

1. kapasitas tiis ditandaan ku standar nasional Cina GB / T21145-2007 suhu lingkungan 37.8.

2. Larapna volume awak treuk kanggo rujukan hungkul. Volume aplikasi anu saleresna aya hubunganana sareng sipat isolasi termal awak treuk, suhu sareng kargo anu dimuat.

3. Unit sayaga listrik sayogi sareng opsional. 

7

angkot.

2. Téknologi mikro-kanal: cocog pikeun tukeur panas mikro-kanal unit hijian, kalayan beurat anu langkung énténg, épisiénsi anu langkung luhur sareng biaya anu langkung handap.

Wincikan Perkenalan Téknis tina SC-T Series

1. Kontrol suhu presisi tinggi: Aplikasi klep ékspansi éléktronik sareng algoritma PID nyumponan sarat kontrol suhu presisi tinggi pangobatan sareng ranté tiis tinggi-tungtung 

8
9

Babandingan penukar panas tabung-sirip sareng penukar panas aliran paralel

Babandingan parameter

Tabung fdina exchanger panas

Paralel panas exchanger panas

Panas beurat exchanger

100%

60%

Volume panukar panas

100%

60%

Efisiensi mindahkeun panas

100%

130%

Panas biaya exchanger

100%

60%

Volume ngecas réfrigerant

100%

55% 

3. Téhnologi ngawaskeun jauh: Terminal pelanggan, pabrik treuk didamel, sareng pabrik unit pendingin ngabentuk sacara organik liwat Internét, ningkatkeun kualitas sareng tingkat jasa unitna, sareng nyiptakeun nilai anu langkung ageung pikeun palanggan.

10
11

4. Kipas sikat: Kahirupan jasa kipas sikat ningkat tina sababaraha rébu jam janten langkung ti 40,000 jam, épisién kipas naék langkung ti 20%, sareng hemat énergi sareng épisiénsi ékonomi ningkat sacara signifikan. Aplikasi kontrol pangaturan kontinyu, sareng sensor tekanan sareng sensor suhu pikeun ngahontal optimalisasi sistem.

12

5. Téknologi manaskeun épisiensi tinggi: aplikasi kompas pemanasan bypass gas panas sareng pemanasan terpadu sareng pemanasan panas, otomatis pilih modél pemanasan numutkeun cuaca di luar, sareng gampang ngungkulan sagala rupa cuaca anu handap-suhu, bari tumut kana tujuan hémat énergi sareng pangirangan konsumsi

13
14

Kasus Aplikasi Séri Refrigerasi Unit SC-T:

16

SC200-T dipasang dina Maxus


  • Saméméhna:
  • Teras: