Rangkaian AC Rél Transit

Pedaran pondok:

Kalayan pangembangan 10 taun, SONGZ ngagaduhan seueur modél AC pikeun kendaraan rel, sapertos AC pikeun lokomotip, karéta, monorel, metro, trem sareng sajabina. Kami hoyong bagikeun sababaraha modél di handap pikeun rujukan anjeun.


Rincian Produk

Tanda Produk

Rangkaian AC Rél Transit

Kalayan pangembangan 10 taun, SONGZ ngagaduhan seueur modél AC pikeun kendaraan rel, sapertos AC pikeun lokomotip, karéta, monorel, metro, trem sareng sajabina. Kami hoyong bagikeun sababaraha modél di handap pikeun rujukan anjeun.

Punten nikmati sababaraha proyek anu kami dilayanan OEM

1

Karéta AC

3

Trem Air Conditioner

2

Kondisioner hawa Metro

4

AC Lokomotif

5

Sistem Kontrol AC

Catetan Téknis:

Sistem pendingin hawa transit mangrupikeun salah sahiji produk anu dikustomisasi pisan, mangga kontak sareng SONGZ kanggo ngabahas sacara rinci upami anjeun ngagaduhan sarat sapertos kitu. 

Sorotan téhnis:

Kanyamanan:

Téknologi kontrol suhu presisi (téknologi kontrol PID / kabur)

Téhnologi dehumidification

Desain noise low

 

Hemat énergi:

Téknologi modulasi énergi tingkat opat

Téknologi pompa panas konpérénsi frékuénsi

(Konversi frékuénsi AC / konvérsi frékuénsi DC)

Téknologi pangaturan volume udara anyar

Téknologi mindahkeun panas éfisién

 

Ramah Lingkungan:

Téknologi pemurnian udara (téknologi foto-plasma, téknologi adsorpsi éléktrostatik)

Anggo kulkas anu ramah lingkungan sapertos R410a sareng R407c 

Sertipikat:

001

Sistem Kualitas IRIS

Sertipikat auténtikasi

002

Sistem Kualitas EN-15085-2

Sertipikat Oténtikasi dina Las

003

Sistem Kualitas IIW

Sertipikat Oténtikasi dina Las

005

ISO: 9001: 2008 Kualitas

Auténtikasi Sistem

004

Sértipikasi CRCC Produk Railway

Kasus Aplikasi tina AC Kandaraan Rel:

11

KLDR22AZA (Chongqing Line 3)

12
14

KLDL35AKA (Chongqing Line 6)

13
15

KLDD38AYA (Hefei Line 1)

16
17

KLDL38ALA (garis Guangzhou 3)

18
20

KLDL42AFA (Jalur Shanghai 9)

19
24

KLDD12AGA (Trem Shanghai Zhangjiang)

21
22
23

KLD-09 (pikeun mobil generator listrik 25 G / K / T, mobil koper, pos mobil)

26

KLDL09AMA (Lokomotif PN Australia)

25

  • Saméméhna:
  • Teras: