Produk

  • Air Conditioner for Bus, Coach, school Bus and Articulated Bus

    AC pikeun Beus, Palatih, Bus sakola sareng Beus Artikulasi

    SZR séri mangrupikeun hijian beulah luhur tina AC pikeun 8,5m dugi ka 12.9m ti beus konvensional pertengahan-ka-luhur, beus, beus sakola atanapi beus anu diartikulasikeun. Kapasitas tiis tina AC beus séri dibasajankeun 20kW dugi ka 40kW, (62840 ka 136480 Btu / jam atanapi 17200 ka 34400 Kcal / h). Sedengkeun pikeun AC pikeun minibus atanapi beus kirang ti 8,5m, mangga tingali kana séri SZG.
  • Electric Air Conditioner for Electric Minibus and Coach

    AC Air listrik pikeun Minibus Listrik sareng Palatih

    AC É seri énergi beus anyar AC mangrupikeun jinis AC anu dipasang dina hateup, kalayan aréa hawa balik tunggal, sareng modél anu béda pikeun ngadaptar beus listrik tina 6m dugi ka 8m.
  • Economy Air Conditioner for Bus, Coach, School Bus and Articulated Bus

    AC Ékonomi pikeun Bus, Palatih, Bus Sakola sareng Beus Artikulasi

    SZQ séri mangrupikeun jinis beulah luhur atap AC pikeun 8,5m dugi ka 12.9m tina beus konvensional ékonomi, palatih, beus sakola atanapi beus anu diartikulasikeun. Séri anu gaduh versi suhu luhur sayogi. Kapasitas tiis tina AC beus séri dibasajankeun 20kW dugi ka 40kW, (62840 ka 136480 Btu / jam atanapi 17200 ka 34400 Kcal / h). Sedengkeun pikeun AC pikeun minibus atanapi beus kirang ti 8,5m, mangga tingali kana séri SZG.
  • Self-powered Truck Refrigeration Unit

    Unit Refrigerasi Treuk mandiri

    Séri SC-D mangrupikeun jenis unit pendingin treuk anu mandiri pikeun 7-10.5m treuk beurat panjang anu dianggo pikeun transportasi jarak jauh.
  • Electric Air Conditioner for Electric Bus and Coach, Single Air Return

    AC Air listrik pikeun Bus Éléktrik sareng Palatih, Single Air Return

    LMD séri AC énergi beus anyar mangrupikeun jinis AC anu dipasang dina hateup, kalayan aréa hawa balik tunggal, sareng modél anu béda pikeun ngalamar beus listrik tina 8m dugi ka 12m. Séri LMD ngadukung ku sababaraha téknologi opsional, sapertos téknologi kontrol Cloud, téknologi anti-loosening sambungan-voltase tinggi, téknologi atap sistem terintegrasi batré (BTMS) téknologi, wahana téknologi manajemén termal, téknologi tegangan tinggi DC750, téknologi pangurangan cai Kondensasi, téknologi pemurni hawa dina jero beus sareng kompresor paduan aluminium hemat energi.
    Mangga kontak sareng kami di sales@shsongz.cn pikeun langkung jelasna.
  • Air Conditioner for Mini and Midi City Bus or Tourist Bus

    AC pikeun Mini sareng Midi City Bus atanapi Bus Wisata

    SZG séri mangrupikeun jinis AC dina hateup. Éta lumaku pikeun beus kota 6-8.4m sareng beus wisata 5-8.9m. Supados ngagaduhan jembar panerapan modél beus, aya dua jinis lébar séri SZG, dina 1826mm sareng 1640 masing-masing.
  • Electric Air Conditioner for Electric Bus and Coach, Double Air Return

    AC Air listrik pikeun Bus Éléktrik sareng Palatih, Balik deui Dobel

    ACD séri AC énergi beus anyar mangrupikeun jinis AC anu dipasang dina hateup, kalayan modél anu béda pikeun ngadaptar beus listrik tina 8m dugi ka 12m. Séri ESD ngadukung ku sababaraha téknologi opsional, sapertos téknologi kontrol Cloud, téknologi anti-loosening sambungan voltase tinggi, téknologi atap sistem terintegrasi batré (BTMS) téknologi, wahana téknologi manajemén termal, téknologi tegangan tinggi DC750, téknologi pangurangan cai Kondensasi, téknologi pemurni hawa dina jero beus sareng kompresor paduan aluminium hemat energi.
  • Electric Bus Air Conditioner for Electric Double Decker Bus

    AC Bus Éléktrik pikeun Bus Éléktronik Double Decker

    Produk diwangun ku kompresor, kondensor, saringan garing, klep ékspansi, éaporator, pipa sareng komponén listrik.
    Produk dibagi kana sababaraha peunteun numutkeun modél anu béda sareng ukuran unit anu cocog. Numutkeun strukturna, aranjeunna utamina dibagi kana jinis integral sareng jinis pamisah.
  • Roof Mounted Direct Drive Truck Refrigeration Unit

    Hateup dipasang langsung ngadorong Unit Treuk Treuk

    Séri SC-T mangrupikeun jinis hateup dipasang unit pendingin treuk langsung pikeun minivan, van atanapi treuk. Éta cocog pisan pikeun sebaran kota.
12 Teras> >> Halaman 1/2