Warta SONGZ

  • Taun Anyar dimimitian, taun sapi éta untung

    Tanggal 23 Pébruari 2021, perjalanan anyar dimimitian ayeuna. SONGZ bagikeun Tutuwuhan Jalan Huaning sareng Tutuwuhan Jalan Zhuanxing ngagentos dina dinten mimiti damel deui. Kalayan sora salam New Year, pangadeg Mr. Fuquan Chen sareng Présidén Mr. Ankang Ji, sasarengan sareng perusahaan tengah sareng s ...
    Maca deui
  • Good luck dina taun anyar, sprint gol anyar pikeun 2021

    Sora petasan di sakuriling lantai, ngabagéakeun mimiti taun anyar. Tanggal 23 Pébruari 2021, petasan di gerbang perusahaan, sora petasan sareng berkah, nyaring tanduk mimiti taun énggal. Salajengna, tim kapamimpinan departemén bisnis ...
    Maca deui
  • Divisi Transit SONGZ ngalangkungan FAI proyék Shanghai Alstom M-SH6822

    Tanggal 22 Januari 2021, Divisi Transit SONGZ nampi inspeksi produk anu munggaran pikeun proyek perombakan mimiti Jalur Shanghai 6 Shanghai Alstom. Dina rapat anu munggaran, Yinhua Pan, wakil umum manajer departemen bisnis rel, masihan pidato, ngabagéakeun para ahli SATCO ...
    Maca deui
  • SONGZ Indonesia’s fight against COVID-19 in 2020

    Gelut SONGZ Indonésia ngalawan COVID-19 di 2020

    Dina awal taun 2020, COVID-19 bitu ku cara sadidinten, ngamimitian perang sadunya ngalawan wabah éta. SONGZ Indonesia, salaku pabrik luar negeri saham SONGZ, parantos aktip merjuangkeun COVID-19! Jalma SONGZ henteu mundur, aranjeunna ngahiji sareng ngagunakeun polah nyalira pikeun ...
    Maca deui
  • Acara Pangwangunan Grup SONGZ

    1. Dina taun 1998, SONGZ AUTOMOBILE AIR CONDITIONING CO., LTD. diadegkeun di Shanghai. SONGZ dimimitian ti bisnis AC, sareng mimiti ti nol. 2. Tanggal 7 Désémber 2004, Xiamen SONGZ didirikeun, anu museur ka R&D, pabrik unit AC na beus. 3. Dina taun 2004, S ...
    Maca deui
  • "Palanggan Mimiti" -SONGZ Grup damel di luar negeri nalika COVID-19

    Usum usum kamari sareng musim semi ieu, wabah paru-paru anu teu tiasa diprediksi nyapu dunya. Dina nyanghareupan "wabah" perang anu ngadadak ieu, Grup SONGZ henteu lirén nyalira, sareng aktip muka padamelan salami COVID-19, sok nerapkeun prinsip konsumén heula. Dina kasus anu co ...
    Maca deui
  • “Insist on customer first, serve with heart”-”SONGZ Group’s most beautiful retrograde man” Fule Yuan’s outstanding deeds

    "Keukeuh pelanggan heula, ngawula kalayan ati-ati" - "Lalaki retrograde pangageungna SONGZ Group" Perbuatan luar biasa Fule Yuan

    2020 mangrupikeun taun anu luar biasa. COVID-19 ngamuk di sakumna dunya, sareng sadaya lapisan masarakat mangaruhan pisan. Jurusan bisnis beus ngagaduhan kawani pikeun nyanghareupan kasusah sareng méréskeun éta, salawasna taat ka palanggan heula, salawasna sareng kabutuhan pelanggan, ngalayanan kalayan ati-ati, sareng ngandelkeun ...
    Maca deui
  • Grup SONGZ meunang gelar "2020 Panyadia Hadé pisan" ku SANY

    Anyar-anyar ieu, "Konférénsi Suplai Pompa Industri Sékat taun 2020" sareng "SANY Heavy Machinary Co., Ltd. Supplier Conference" diayakeun nyalira. SONGZ AUTOMOBILE AIR CONDITIONING CO., LTD. menonjol diantara seueur pemasok sareng dipeunteun salaku "panyadia unggulan" ....
    Maca deui
  • SONGZ Dina BUSWORLD ka-1 Di Amérika Latin

    Ti 5 dugi ka 7 Désémber 2016, Busworld ngayakeun édisi kahijina Busworld Latin America. Pameran ieu dilaksanakeun di Walikota Plaza di Medellin, kota panggedéna kadua di Kolombia. Total, 32 kandaraan anu ditepikeun ku Daimler, Scania, GM Isuzu, Busscar, Volvo, Golden Dragon, Inconcar ...
    Maca deui
123456 Teras> >> Halaman 1/14