Dealer jasa

Rekrutmen Layanan Recrutter Di Seluruh Dunia

Kami hoyong ngundang anjeun janten dealer jasa sareng damel sareng SONGZ, ku cara nyandak poténsi pangembangan pasar global SONGZ dina kisaran produk lengkep AC beus, sistem AC beus listrik, AC mobil, AC transit transit, sareng unit pendingin treuk.

Tinjauan Pasar Global SONGZ

SONGZ ngamimitian bisnis internasional ti saprak 2003. AC unit beus sareng unit pendingin treuk parantos diékspor ka langkung ti 30 nagara.

SONGZ parantos dikenal salaku OEM AC SUPPLIER ku 16 pabrik beus luar negeri.

Ayeuna langkung ti 30,000 unit AC dina total diékspor.

Aya paménta ageung jasa pikeun SONGZ di pasar internasional. Kami hoyong gaduh mitra jasa internasional pikeun ngalaksanakeun kagiatan jasa atas nama of SONGZ. 

Prosés kerjasama

1

Kauntungan Kerja Sama sareng SONGZ

1. Téknologi pre-penjualan gratis sareng konsultasi produk

2. Pitunjuk instalasi gratis

3. Saatos - diobral otorisasina penjualan asesoris sareng harga preferensial kanggo asesoris

4. Penghasilan remunerasi tenaga kerja

5. Latihan

Sarat dasar pikeun Service Dealer

1. Organisasi bisnis anu kadaptar sacara sah

2. Sistem manajemén perusahaan anu canggih

3. Henteu kirang ti 50 pikeun daérah bisnis

4. Spesialis ngalereskeun sareng tukang listrik & bijil tukang las

5. kandaraan dukungan jasa

6. Alat-alat kantor (komputer / laptop / internét jsb)

7. Perbaikan alat sareng alat - daptar

Tanggung jawab Utama pikeun Rakan Jasa

1. Pikeun nungkulan klaim konsumén

2. Pikeun nungkulan eupan balik konsumén

3. Pikeun ngatur jasa produk sareng perawatan

4. Pikeun ngatur suku cadang

Daptar Alat & Parabot

Henteu

Ngaran Parabot

Q'ty

Unit

Anggaran pikeun Ruj.

1 Méter pangukur tekanan assy 1 diatur USD 200,00
2 Pompa vakum 1 diatur USD 300,00
3 Detektor kabocoran listrik 1 diatur USD 300,00
4 Alat Nitrogén 1 diatur USD 200,00
5 Monitor suhu 1 diatur USD 20,00
6 Multimeter 1 diatur USD 200,00
7 Pakakas jasa 1 diatur USD 150,00
8 Tangga 1 diatur USD 50,00
9 Imbalan padamel 1 jelema USD 10.000,00
10 Alat kaamanan (helm, sabuk pengaman, dll.) 1 diatur USD 50,00

Parabot & Parabot Pics

2

Gauge tekanan

7

Monitor Suhu

3

Méter Ssy

8

Multimeter

4

Pompa vakum

9

Kit Service

5

Detektor Bocor Listrik

10

Tangga

6

Alat Nitrogén

11

Alat Kasalametan (helm, sabuk pengaman, dll.)

Kasus kerjasama anu suksés

12

Stasiun jasa jeddah, Saudi Arabia, 4 teknisi sareng 2 truk jasa anu ngurus 6.000 set AC unggal taun

01
2

Stasiun jasa Chili, 2 teknisi, 2 truk jasa pikeun BYD E-BUS SONGZ E-AC 500 unit per taun.

Kegiatan palayanan

14