Penjual Dealer

Rekrutmen Penjual Penjualan Di Seluruh Dunia

Kami hoyong ngundang anjeun janten dealer penjualan sareng ngajajah pasar anu hébat sareng SONGZ, ku cara nyandak poténsi pangwangunan pasar global SONGZ dina kisaran produk pinuh ku AC, sistem AC, beus listrik, AC mobil, transit rel AC, sareng unit pendingin treuk.

Tinjauan Pasar Global SONGZ

SONGZ ngamimitian bisnis internasional ti saprak 2003. AC na beus na treuk

unit pendingin parantos diékspor ka langkung ti 30 nagara.

SONGZ parantos dikenal salaku OEM AC SUPPLIER ku 16 pabrik beus luar negeri.

Ayeuna langkung ti 30,000 unit AC dina total diékspor.

打印

Punten kontak sareng SONGZ kanggo ngabahas sacara rinci ngeunaan kerjasama.