Milarian Pakasaban

overview.1

Kami hoyong ngundang anjeun ngahubungi kami upami ngagaduhan niat ngamimitian sareng ngembangkeun karir anjeun sareng SONGZ.

Salaku produsén terkemuka sareng panggedéna sistem AC dina beus sadunya, produk AC kandaraan SONGZ parantos diékspor ka langkung ti 40 nagara, sareng urang mekarkeun dinten demi dinten di pasar internasional. Dumasar kana kasang tukang ieu, SONGZ nawiskeun kasempetan padamelan tangtu di dunya pikeun anjeun henteu masalah naha anjeun lulusan énggal, atanapi berpengalaman.

Anjeun bakal damel sareng tim SONGZ International anu nganut budaya tim salaku:

Konsumén Fokus.

Tim Gawé.

Kabuka & Keragaman.

Ikhlas & Bakti.

Kesederhanaan & Frankness.