AC Air listrik pikeun Bus Éléktrik sareng Palatih, Single Air Return

Pedaran pondok:

AC LMD seri énergi beus anyar mangrupikeun AC dina hateup dipasang, kalayan aréa hawa balik tunggal, sareng modél anu béda pikeun ngalamar beus listrik tina 8m dugi ka 12m. Séri LMD ngadukung ku sababaraha téknologi opsional, sapertos téknologi kontrol Cloud, téknologi anti-loosening sambungan-voltase tinggi, téknologi atap sistem terintegrasi batré (BTMS) téknologi, wahana téknologi manajemén termal, téknologi tegangan tinggi DC750 téknologi pangurangan cai Kondensasi, téknologi pemurni hawa dina jero beus sareng kompresor paduan aluminium hemat energi.
Mangga kontak sareng kami di sales@shsongz.cn pikeun langkung jelasna.


Rincian Produk

Tanda Produk

AC pinuh listrik pikeun Bus Éléktrik, sareng Palatih

LMD Series, tunggal Air Return Area, kanggo 8-12m E-bus

1

LMD-VI-BNDD

2

LMD-V-BNDD & LMD-IV-BNDD

3

LMD-III-BNDD

AC LMD seri énergi beus anyar mangrupikeun AC dina hateup dipasang, kalayan aréa hawa balik tunggal, sareng modél anu béda pikeun ngadaptar beus listrik tina 8m dugi ka 12m. Séri LMD ngadukung ku sababaraha téknologi opsional, sapertos téknologi kontrol Awan, téknologi anti-loosening sambungan-voltase tinggi, téknologi atap sistem terintegrasi batré sistem terintegrasi (BTMS), téknologi manajemén termal kendaraan, téknologi tegangan tinggi DC750, téknologi pangurangan cai Kondensasi, téknologi pemurni hawa dina jero beus sareng kompresor paduan aluminium hemat energi.

Mangga kontak sareng kami di sales@shsongz.cn pikeun langkung jelasna. 

Struktur Arsitéktur Modél Listrik SONGZ (SIEMA)

Desain platform modular calakan (platform SONGZ SIEMA1), anu ngawujudkeun desain modular sareng kombinasi kompresor, kontrol listrik, kondensor sareng penguap, sistem manajemen termal terintegrasi sareng sajabina Desain produk efisien sareng dipercaya, sareng tingkat generalisasi suku cadang produk platform tiasa ngahontal 72%.

4

1. Kondensor sareng épaporator batok cangkang.

2. Ruang kondensor modular.

3. Kamar évaporator modular.

4. Ruang kontrol listrik modular.

5. Ruang komprési modular.

6. Batre sistem manajemen termal kamar modular.

Spésifikasi Téknis tina Electric Bus A / C LMD Series:

Modél:

LMD-III-BNDD

LMD-IV-BNDD

LMD-V-BNDD

LMD-VI-BNDD

Kapasitas Cooling

Standar 

16 kW

18 kW 

20 kW 

22 kW 

(Kamar Evaporator 40 ° C / 45% RH / Kamar Kondensor 30 ° C)

Disarankeun Panjang Beus (Lumaku pikeun iklim Cina)

8,0 ~ 8,8 m

8,9 ~ 9,4 m

9,5 ~ 10.4 m

10,5 ~ 12 m

Klep ékspansi

Danfoss

Danfoss

Danfoss

Danfoss

Volume Aliran Udara (Tekanan Nol)

Kondensor (Kipas Angin)

6000 m3 / h (3)

8000 m3 / h (4)

8000 m3 / h (4)

10000 m3 / h (5)

 

Evaporator (Blower Quantity)

3600 m3 / h (4)

3600 m3 / h (4)

5400 m3 / h (6)

6000 m3 / h (6)

Unit hateup

Diménsi

2500 × 1900 × 300 (mm)

3105 × 1900 × 250 (mm)

3105 × 1900 × 250 (mm)

3105 × 1900 × 250 (mm)

 

Beurat

270 kg

290 kg

305 kg

310 kg

Konsumsi Kakuatan

7kW

8kW

8,7 kW

9,6 kW

Kulkas

Jenis

R407C

R407C

R407C

R407C

Catetan Téknis:

1. Tegangan kakuatan input tina AC tiasa adaptasi sareng DC320-DC820V, sareng éta tiasa dugi ka DC260V saatos ngamimitian, sareng voltase kontrol nyaéta DC24V (DC20-DC28.8). Status téknis AC AC kedah dikonfirmasi sacara khusus sareng SONGZ, sabab cara kontrol jinis AC ieu bénten-bénten, sareng voltase dipeunteun trolleybus di nagara deungeun sanés.

2. Kulkas nyaéta R407C.

3. Kipas na nyaéta motor DC.

4. Pilihan manajemén termal batré terintegrasi:

4.1. Suhu cai stop kontak nyaéta 7-15, suhu cai outlet anu ngaleupaskeun nyaéta 11-20, ngecas 10Kw, ngaleupaskeun 1-3Kw, kompresor kedah nganggo komprési Panasonic;

4.2. Suhu cai stop kontak nyaéta 7-15, suhu cai outlet anu ngaleupaskeun nyaéta 11-20, ngecas 10Kw, ngaleupaskeun 1-5Kw, kompresor kedah nganggo kompresor Hitachi;

4.3. Suhu cai outlet tina muatanana 7-15, suhu cai outlet pikeun ngaleupaskeun nyaéta 11-20, ngecas 10Kw, ngaleupaskeun 3-6Kw, komérsial Emerson kedah dipilih.

LMD Series E-Bus AC Fungsi Ningkatkeun (Pilihan)

Salaku tambahan kana fungsi dasar kulkas, pompa manaskeun sareng pemanasan, produk ogé tiasa ningkatkeun fungsi ieu numutkeun kabutuhan konsumén sareng lingkungan:

1. Fungsi pemanasan pompa panas suhu ultra-low sadar -15 pikeun minuhan beban panas tina sadaya kendaraan, sareng -25 operasi pompa panas kontinyu.

2. suhu-handap fungsi pemanasan pompa panas, pikeun ngahontal pemanasan-efisiensi tinggi di -3 lingkungan suhu handap.

3. Pangwangunan inovatif prototipe rékayasa komprési dua tahap, anu tiasa ngahontal operasi anu stabil dina -35.

5

4. Ngembangkeun fungsi énggal pikeun beus hibrid, anu tiasa ngawujudkeun fungsi manaskeun AC pikeun beus, sareng nyayogikeun fungsi pendinginan pikeun batré batré kendaraan, ngajaga kaamanan batré, sareng manjangkeun umur batre.

5. Fungsi manajemén termal batré terintegrasi, ngaluarkeun kapasitas pendinginan batré 3-10kw numutkeun syarat pelanggan tanpa mangaruhan épék tiis tina kendaraan.

6. Fungsi pemurnian udara, kalebet opat fungsi: kumpulan lebu éléktrostatik, cahaya ultraviolét, generator ion anu kuat, sareng tapisan katalis poto, pikeun ngahontal sterilisasi, panyabutan bau sareng panyabutan debu anu épisién, sareng sacara efektif ngahalangan panularan virus.

6

7. Fungsi "Cloud control", sadar jauh kadali sareng diagnosis, sareng ningkatkeun layanan produk sareng kamampuan ngawaskeun ngalangkungan aplikasi data ageung.

7
8

8. pemanasan listrik PTC, numutkeun konfigurasi anu béda sareng suhu lingkungan, mimitian PTC dina waktosna, ngabantosan pemanasan, sareng sadar pemanasan dina kisaran suhu lengkep.

Sorotan Téhnologi E-Bus A / C LMD Series:

1. Ngadopsi desain streamline, penampilan anu saé.

2. Sakabeh sistem ngadopsi desain ringan, kondensor tanpa desain struktur cangkang handap, desain kipas ringan, anu ngajantenkeun sistem AC dina beurat beurat.

9
10

3. Produk EMC nyumponan sarat GB / T 18655 tingkat 3, sistem nyoko kana desain insulasi hak-hak intelektual bebas, aman sareng dipercaya, sareng ogé tiasa lulus standar EU.

112
122

4. Aman sareng dipercaya, insulasi tilu tingkat sareng desain panyalindungan seuneu, fungsi sambungan anti-malikkeun tegangan luhur.

13
14

5. adaptasi téknologi konversi frékuénsi, produk tinggi-tungtung dilengkepan klep ékspansi éléktronik, kalayan kontrol tepat, hemat énergi sareng nyaman.

15

6. Ngadopsi téknologi simulasi CFD kana desain.

16
17
18
19

  • Saméméhna:
  • Teras: