AC Air listrik pikeun Bus Éléktrik sareng Palatih, Balik deui Dobel

Pedaran pondok:

ACD séri AC énergi beus anyar mangrupikeun jinis AC anu dipasang dina hateup, kalayan modél anu béda pikeun ngadaptar beus listrik tina 8m dugi ka 12m. Séri ESD ngadukung ku sababaraha téknologi opsional, sapertos téknologi kontrol Cloud, téknologi anti-loosening sambungan voltase tinggi, téknologi atap sistem terintegrasi batré (BTMS) téknologi, wahana téknologi manajemén termal, téknologi tegangan tinggi DC750, téknologi pangurangan cai Kondensasi, téknologi pemurni hawa dina jero beus sareng kompresor paduan aluminium hemat energi.


Rincian Produk

Tanda Produk

AC pinuh listrik pikeun Bus Éléktrik, sareng Palatih

ESD Series, daérah hawa balik ganda, pikeun 8-12m E-bus

1

ESD-III-BNSD

2

ESD-IV-BNSD, ESD-V-BNSD

3

ESD-VI-BNSD

ACD séri AC énergi beus anyar mangrupikeun jinis AC anu dipasang dina hateup, kalayan modél anu béda pikeun ngadaptar beus listrik tina 8m dugi ka 12m. Séri ESD ngadukung ku sababaraha téknologi opsional, sapertos téknologi kontrol Cloud, téknologi anti-loosening sambungan voltase tinggi, téknologi atap sistem terintegrasi batré (BTMS) téknologi, wahana téknologi manajemén termal, téknologi tegangan tinggi DC750, téknologi pangurangan cai Kondensasi, téknologi pemurni hawa dina jero beus sareng kompresor paduan aluminium hemat energi.

Mangga kontak sareng kami di sales@shsongz.cn pikeun langkung jelasna. 

Struktur Arsitéktur Modular Listrik SONGZ (SIEMA)

Desain platform modular calakan (platform SONGZ SIEMA3), anu ngawujudkeun desain modular sareng kombinasi kompresor, kontrol listrik, kondensor sareng penguap, sistem manajemen termal terintegrasi sareng sajabina Desain produk efisien sareng dipercaya, sareng tingkat generalisasi suku cadang produk platform tiasa ngahontal 72%.

Spésifikasi Téknis tina Electric Bus A / C ESD Series:

Modél: ESD-III-BNSD ESD-IV-BNSD ESD-V-BNSD ESD-VI-BNSD
Kapasitas Cooling Standar 16kW 18kW 20kW 22kW
Disarankeun Panjang Beus (Lumaku pikeun iklim Cina)
8,0 ~ 8,8 m 8,9 ~ 9,4 m 9,5 ~ 10.4 m 10,5 ~ 12 m
Klep ékspansi Danfoss Danfoss Danfoss Danfoss
Volume Aliran Udara (Tekanan Nol)  Kondensor (Kipas Angin) 6000 m3 / h (3) 8000 m3 / h (4) 8000 m3 / h (4) 10000 m3 / h (5)
Evaporator (Blower Quantity) 4000 m3 / h (4) 4000 m3 / h (4) 5400 m3 / h (6) 6000 m3 / h (6)
Unit hateup  Diménsi 2670 * 2000 * 278mm 3170 * 2000 * 278mm 3170 * 2000 * 278mm 3170 * 2000 * 278mm
Beurat 244kg 265kg 270kg 271kg
Konsumsi Listrik 6.7kW 7.5kW 8,4kW 9.2kW
Kulkas Jenis R407C R407C R407C R407C

Catetan Téknis:

1. Tegangan kakuatan input tina AC tiasa adaptasi sareng DC250-DC750V, sareng tegangan kontrol nyaéta DC24V (DC20-DC28.8). Séri ESD henteu cocog pikeun trolleybus.

2. Kulkas nyaéta R407C.

3. Kipas na nyaéta motor DC.

4. Pilihan manajemén termal batré terintegrasi:

Suhu cai stop kontak nyaéta 7-15, suhu cai outlet anu ngaleupaskeun nyaéta 11-20, ngecas 10Kw, ngaleupaskeun 1-3Kw, kompresor kedah nganggo Komprési pisan.

Fungsi ESD Series E-Bus AC Ngaronjatkeun tion Pilihan)

1. Desain platform modular pinter (platform SONGZ SIEMA3), sadar kombinasi modular unit kompresor, sistem kontrol listrik, sistem throttling, evaporator, condenser, sareng sajabana, sareng desain na éfisién sareng dipercaya.

2. Desain ringan, desain cangkang handap alloy aluminium, desain kerung parsial kondensor, kompresor sareng rongga kontrol, kompresor terpadu aluminium, 30% langkung énggal.

3. Desain hateup umum unit AC-na kirang sambungan, kirang fiksasi, ukuranana alit, sareng penampilan anu saé; tata perenah angin ngagunakeun pinuh ku angin nyetir kabin panumpang pikeun ningkatkeun efisiensi énergi operasi produk.

4. Gunung luhur ngadopsi réduksi noise unik sareng desain integrasi sistem tina nyerep shock sekundér. Diantara sadaya platform, platform ieu ngagaduhan noise anu paling handap, sistem anu pangsaéna sareng rasio épisiénsi énergi anu pangluhurna.

5. EMC produk nyumponan sarat GB / T 18655 tingkat 3, sareng sistem nyoko kana desain insulasi hak cipta intelektual bebas, anu aman sareng dipercaya, sareng parantos lulus sertifikasi standar EU.

6. Kompresor ngadopsi téknologi konvérsi DC (magnet permanén sinkron) téknologi, digabungkeun sareng kontrol konvérsi adaptif, produk high-end dilengkepan klep ékspansi éléktronik, kontrol anu tepat, hemat énergi, nyaman sareng ramah lingkungan.

7. Kontrol listrik ngadopsi desain sadaya-dina-hiji, anu sacara efektif ngirangan rohangan anu ditempatan ku tata listrik, sareng desain abah kabel éndah.

8. Fungsi manajemén termal batré terintegrasi, ngaluarkeun kapasitas pendinginan batré 3-10kw numutkeun ka kabutuhan pelanggan tanpa mangaruhan épék tiis tina kendaraan.

9. Fungsi pemurnian udara, kalebet opat fungsi: kumpulan lebu éléktrostatik, cahaya ultraviolét, generator ion anu kuat, sareng tapisan katalis poto, pikeun ngahontal sterilisasi, panyabutan bau sareng panyabutan debu anu épisién, sareng sacara efektif ngahambat panularan virus.

4

10. Fungsi "Cloud control", sadar jauh kadali sareng diagnosis, sareng ningkatkeun layanan produk sareng kamampuan ngawaskeun ngalangkungan aplikasi data ageung.

5
8

11. pemanasan listrik PTC, numutkeun konfigurasi anu béda sareng suhu lingkungan, mimitian PTC dina waktosna, ngabantosan pemanasan, sareng sadar pemanasan dina kisaran suhu lengkep.


  • Saméméhna:
  • Teras: