AC Air listrik pikeun Minibus Listrik sareng Palatih

Pedaran pondok:

AC É seri énergi beus anyar AC mangrupikeun jinis AC anu dipasang dina hateup, kalayan aréa hawa balik tunggal, sareng modél anu béda pikeun ngadaptar beus listrik tina 6m dugi ka 8m.


Rincian Produk

Tanda Produk

Kondisioner hawa listrik pinuh pikeun beus listrik, Sareng Palatih

Seri ESA, Daérah Balik Udara Tunggal, Pikeun 6-8m E-Bus

11

ESA-IB-BNDD

12

ESA-IIB-BNDD

AC É seri énergi beus anyar AC mangrupikeun jinis AC anu dipasang dina hateup, kalayan aréa hawa balik tunggal, sareng modél anu béda pikeun ngadaptar beus listrik tina 6m dugi ka 8m. Séri ESA ngadukung ku sababaraha téknologi opsional, sapertos téknologi kontrol awan, téknologi anti-loosening sambungan-voltase tinggi, téknologi atap sistem terintegrasi batré (BTMS) téknologi, wahana téknologi manajemén termal, téknologi tegangan tinggi DC750, téknologi pangurangan cai Kondensasi, téknologi pemurni hawa dina jero beus sareng kompresor paduan aluminium hemat energi.

Mangga kontak sareng kami di sales@shsongz.cn pikeun langkung jelasna. 

Struktur Arsitéktur Modular Listrik SONGZ (SIEMA)

Desain platform modular calakan (platform SONGZ SIEMA2), anu ngawujudkeun desain modular sareng kombinasi kompresor, kontrol listrik, kondensor sareng evaporator, sistem manajemen termal terintegrasi sareng sajabina Desain produk éfisién sareng dipercaya, sareng tingkat generalisasi suku cadang produk platform tiasa ngahontal 72%.

Spésifikasi Téknis tina Electric Bus A / C ESA Series:

Modél: ESA-IB-BNDD ESA-IIB-BNDD
Kapasitas Cooling Standar  11 kW  13 kW 
(Kamar Evaporator 40 ° C / 45% RH / Kamar Kondensor 30 ° C)
Panjang Bus Anu Disarankeun (Lumaku pikeun iklim Cina)
6.0 ~ 6.9 m 7.0 ~ 7.9 m
Volume Aliran Udara (Tekanan Nol)  Kondensor (Kipas Angin) 5400 m3 / h (3) 5400 m3 / h (3)
Evaporator (Blower Quantity) 3200 m3 / h (4) 3200 m3 / h (4)
Unit hateup  Diménsi 2700x1600x240 (mm) 2700x1600x240 (mm)
Beurat 150 kg 155 kg
Konsumsi Listrik 4,8 kW 5,7 kW
Kulkas Jenis R407C R407C

Catetan Téknis:

1. Tegangan kakuatan input tina AC tiasa adaptasi sareng DC250-DC750V, sareng tegangan kontrol nyaéta DC24V (DC20-DC28.8). Séri ESA henteu cocog pikeun trolleybus.

2. Kulkas nyaéta R407C.

3. Kipas na nyaéta motor DC.

4. Pilihan manajemén termal batré terintegrasi:

Suhu cai stop kontak nyaéta 7-15, suhu cai outlet anu ngaleupaskeun nyaéta 11-20, ngecas 10Kw, ngaleupaskeun 1-3Kw, kompresor kedah nganggo Komprési pisan.

Fungsi ESA Series E-Bus AC Ngaronjatkeun tion Pilihan)

1. Desain platform modular calakan (platform SONGZ SIEMA2), sadar kombinasi modular unit kompresor, sistem kontrol listrik, sistem throttling, evaporator, condenser, sareng sajabana, sareng desain na éfisién sareng dipercaya.

2. Desain enteng, desain cangkang handap alloy aluminium, desain kerung parsial kondensor, kompresor sareng rongga kontrol, kompresor terpadu aluminium, 30% langkung enteng.

3. Desain hateup umum unit AC na kirang sambungan, kirang fiksasi, ukuranana alit, sareng penampilan anu saé; tata perenah angin ngagunakeun pinuh ku angin nyetir mobil panumpang pikeun ningkatkeun efisiensi énergi operasi produk.

4. Gunung luhur ngadopsi réduksi noise unik sareng desain integrasi sistem tina nyerep shock sekundér. Diantara sadaya platform, platform ieu ngagaduhan noise anu paling handap, sistem anu pangsaéna sareng rasio épisiénsi énergi anu pangluhurna.

5. EMC produk nyumponan sarat GB / T 18655 tingkat 3, sareng sistem nyoko kana desain insulasi hak cipta intelektual bebas, anu aman sareng dipercaya, sareng parantos lulus sertifikasi standar EU.

6. Kompresor ngadopsi téknologi konvérsi DC (magnet permanén sinkron) téknologi, digabungkeun sareng kontrol konvérsi adaptif, produk high-end dilengkepan klep ékspansi éléktronik, kontrol anu tepat, hemat énergi, nyaman sareng ramah lingkungan.

7. Kontrol listrik ngadopsi desain sadaya-dina-hiji, anu sacara efektif ngirangan rohangan anu ditempatan ku tata listrik, sareng desain abah kabel éndah.

8. Fungsi manajemén termal batré terintegrasi, ngaluarkeun kapasitas pendinginan batré 3-10kw numutkeun ka kabutuhan pelanggan tanpa mangaruhan épék tiis tina kendaraan.

9. Fungsi pemurnian udara, kalebet opat fungsi: kumpulan lebu éléktrostatik, cahaya ultraviolét, generator ion anu kuat, sareng tapisan katalis poto, pikeun ngahontal sterilisasi, panyabutan bau sareng panyabutan debu anu épisién, sareng sacara efektif ngahalangan panularan virus.

03

10. Fungsi "Cloud control", sadar jauh kadali sareng diagnosis, sareng ningkatkeun layanan produk sareng kamampuan ngawaskeun ngalangkungan aplikasi data ageung.

04
05

11. pemanasan listrik PTC, numutkeun konfigurasi anu béda sareng suhu lingkungan, mimitian PTC dina waktosna, ngabantosan pemanasan, sareng sadar pemanasan dina kisaran suhu lengkep.


  • Saméméhna:
  • Teras: