Unit Pendingin Truk Terpadu Terpasang Depan

Pedaran pondok:

ZT séri mangrupikeun jinis unit pendingin treuk drive langsung dipasang payun pikeun treuk lampu, kalayan éaporator sareng kondensor diintegrasikeun kana hiji unit.


Rincian Produk

Tanda Produk

Front Refrigeration Treuk Girang Langsung dipasang payun

1
2

ZT400

Spésifikasi Téknis tina Truk Refrigeration ZT Series:

Modél

ZT400

ZT600

Suhu Berlaku (℃) -25 ~ 20  -25 ~ 20 
Volume Lumaku (m3) 14 ~ 20  18 ~ 24 
Volume Lumaku -18 ℃ (m3) 18  22 
Kapasitas Cooling(W)
1.7 4250  5100 
-17.8 2420  2800 
Kompresor Modél QP16  QP21 
Nguap Volume Aliran Air m3 / h 1800 1800
Kulkas R404A R404A
Volume Ngecas (kg)
1.4 1.8
Pamasangan

Hareup dipasang

Diménsi mm 1508 * 608 * 652 1508 * 608 * 652
Beurat (kg)
95 110 

Catetan Téknis:

1. kapasitas tiis ditandaan ku standar nasional Cina GB / T21145-2007 suhu lingkungan 37.8.

2. Larapna volume awak treuk kanggo rujukan hungkul. Volume aplikasi anu saleresna aya hubunganana sareng sipat isolasi termal awak treuk, suhu sareng kargo anu dimuat.

3. Rentang suhu operasi anu lega: -30~ + 50suhu lingkunganana.

4. Sistem defrost-gas panas kalayan suhu defrost controller, anu aman, gancang sareng dipercaya pikeun ngajaga kualitas kargo.

5. Unit sayaga listrik sayogi sareng opsional. 

Wincikan Perkenalan Téknis tina ZT Series

1. Kontrol suhu presisi tinggi: Aplikasi klep ékspansi éléktronik sareng algoritma PID nyumponan sarat kontrol suhu presisi tinggi pangobatan sareng transportasi ranté tiis anu luhur

7

2. Téknologi mikro-kanal: cocog pikeun tukeur panas mikro-kanal unit hijian, kalayan beurat anu langkung énténg, épisiénsi anu langkung luhur sareng biaya anu langkung handap.

8
9

Babandingan penukar panas tabung-sirip sareng penukar panas aliran paralel

Babandingan parameter

Tabung fdina exchanger panas

Paralel panas exchanger panas

Panas beurat exchanger

100%

60%

Volume panukar panas

100%

60%

Efisiensi mindahkeun panas

100%

130%

Panas biaya exchanger

100%

60%

Volume ngecas réfrigerant

100%

55% 

3. Téhnologi ngawaskeun jauh: Terminal pelanggan, pabrik treuk didamel, sareng pabrik unit pendingin ngabentuk sacara organik liwat Internét, ningkatkeun kualitas sareng tingkat jasa unitna, sareng nyiptakeun nilai anu langkung ageung pikeun palanggan.

10
11

4. Kipas sikat: Kahirupan jasa kipas sikat ningkat tina sababaraha rébu jam janten langkung ti 40,000 jam, épisién kipas naék langkung ti 20%, sareng hemat énergi sareng épisiénsi ékonomi ningkat sacara signifikan. Aplikasi kontrol pangaturan kontinyu, sareng sensor tekanan sareng sensor suhu pikeun ngahontal optimalisasi sistem.

12

5. Téknologi manaskeun épisiensi tinggi: aplikasi kompas pemanasan bypass gas panas sareng pemanasan terpadu sareng pemanasan panas, otomatis pilih modél pemanasan numutkeun cuaca di luar, sareng gampang ngungkulan sagala rupa cuaca anu handap-suhu, bari tumut kana tujuan hémat énergi sareng pangirangan konsumsi

13
14

Kasus Aplikasi tina Unit Refrigerasi Truk ZT Series:

17
18
19
20
21

  • Saméméhna:
  • Teras: