Front Refrigeration Treuk Girang Langsung dipasang payun

Pedaran pondok:

Seri SC mangrupikeun jenis unit pendingin treuk drive langsung anu dipasang di payun pikeun treuk panjang 2m dugi 9.6m anu dianggo pikeun transportasi jarak pondok atanapi tengah.


Rincian Produk

Tanda Produk

Front Refrigeration Treuk Girang Langsung dipasang payun

1
4

SC200

SC200 / SC300

5
6

SC300 / SC350 / SC380

SC350

8
9

SC380

SC550 / SC660 / SC760 / SC960

10
13

SC660 / SC550

SC760 / SC960

Seri SC mangrupikeun jenis unit pendingin treuk drive langsung anu dipasang di payun pikeun treuk panjang 2m dugi 9.6m anu dianggo pikeun transportasi jarak pondok atanapi tengah. 

Spésifikasi Téknis tina Truk Réfrigerasi SC Series:

Modél

SC200 SC300 SC350 SC380 SC550 SC660 SC760 SC960

 Suhu Berlaku (℃)

-25 ~ 20 -25 ~ 20 -25 ~ 20 -25 ~ 20 -25 ~ 20 -25 ~ 20 -25 ~ 20 -25 ~ 20

Volume Lumaku (m3)

4 ~ 8 12 ~ 18 12 ~ 16 14 ~ 20 20 ~ 30 28 ~ 35 32 ~ 42 46 ~ 65

Volume Lumaku -18 ℃ (m3)

6 12 14 18 22 28 35 50

Kapasitas Pendingin (W)                 

1.7 ℃

2100 2900 3500 3900 5500 5800 6800 8200
 

-17.8 ℃

1200 1800 2100 2300 3100 3250 3700 4520

Kompresor

Modél

QP13

QP16

QP21

QP31

Nguap

Volume Aliran Air (m3 / h)

900 1800 1200 1800 2400 2700 2850 2850

Kulkas  

R404A

Volume Ngecas (kg)

0,95 1.1 1.3 1.5 1.9 3.8 4.3 4.7

Pamasangan

Hareup Gunung Langsung Girang Unit Pamisah

Diménsi Evaporator (mm)

610 * 515 * 160 1007 * 595 * 180 1207 * 595 * 180 1207 * 595 * 180 1557 * 595 * 180 1557 * 595 * 180 1220 * 652 * 320 1220 * 652 * 320

Diménsi Kondensor (mm)

820 * 535 * 195 1006 * 586 * 213 1006 * 586 * 213 1150 * 515 * 355 1150 * 515 * 355 1400 * 540 * 511 1400 * 540 * 511 1400 * 540 * 511

Beurat Evaporator (kg)

12 21 26.5 26.5 31 38 55 60

Beurat kondensor (kg)

18 25 25 32 34 52 52 55

Catetan Téknis:

1. kapasitas tiis ditandaan ku standar nasional Cina GB / T21145-2007 suhu lingkungan 37.8.

2. Larapna volume awak treuk kanggo rujukan hungkul. Volume aplikasi anu saleresna aya hubunganana sareng sipat isolasi termal awak treuk, suhu sareng kargo anu dimuat.

3. Rentang suhu operasi anu lega: -30~ + 50suhu lingkunganana.

4. Sistem defrost-gas panas kalayan suhu defrost controller, anu aman, gancang sareng dipercaya pikeun ngajaga kualitas kargo.

5. Unit sayaga listrik sayogi sareng opsional. 

Wincik Perkenalan Téknis tina SC Series

1. Kontrol suhu presisi tinggi: Aplikasi klep ékspansi éléktronik sareng algoritma PID nyumponan sarat kontrol suhu presisi tinggi pangobatan sareng transportasi ranté tiis anu luhur

7

2. Téknologi mikro-kanal: cocog pikeun tukeur panas mikro-kanal unit hijian, kalayan beurat anu langkung énténg, épisiénsi anu langkung luhur sareng biaya anu langkung handap.

8
9

Babandingan penukar panas tabung-sirip sareng penukar panas aliran paralel

Babandingan parameter

Tabung fdina exchanger panas

Paralel panas exchanger panas

Panas beurat exchanger

100%

60%

Volume panukar panas

100%

60%

Efisiensi mindahkeun panas

100%

130%

Panas biaya exchanger

100%

60%

Volume ngecas réfrigerant

100%

55% 

3. Téhnologi ngawaskeun jauh: Terminal pelanggan, pabrik treuk didamel, sareng pabrik unit pendingin ngabentuk sacara organik liwat Internét, ningkatkeun kualitas sareng tingkat jasa unitna, sareng nyiptakeun nilai anu langkung ageung pikeun palanggan.

10
11

4. Kipas sikat: Kahirupan jasa kipas sikat ningkat tina sababaraha rébu jam janten langkung ti 40,000 jam, épisién kipas naék langkung ti 20%, sareng hemat énergi sareng épisiénsi ékonomi ningkat sacara signifikan. Aplikasi kontrol pangaturan kontinyu, sareng sensor tekanan sareng sensor suhu pikeun ngahontal optimalisasi sistem.

12

5. Téknologi manaskeun épisiensi tinggi: aplikasi kompas pemanasan bypass gas panas sareng pemanasan terpadu sareng pemanasan panas, otomatis pilih modél pemanasan numutkeun cuaca di luar, sareng gampang ngungkulan sagala rupa cuaca anu handap-suhu, bari tumut kana tujuan hémat énergi sareng pangirangan konsumsi

13
14

Kasus Aplikasi Séri Refrigeration Unit SC Series:

17
18
19
20
21

  • Saméméhna:
  • Teras: