Unit Éléktrik Truk Énergi Éléktrik & Énergi Anyar

Pedaran pondok:

Séri SE mangrupikeun jinis unit pendingin treuk listrik pinuh pikeun minivan, van atanapi treuk anu dianggo pikeun transportasi jarak pondok atanapi tengah.


Rincian Produk

Tanda Produk

Unit Éléktrik Truk Énergi Éléktrik & Énergi Anyar

1
2

SE200-T

3

SE250

4

SE400

5

SE500

Séri SE mangrupikeun jinis unit pendingin treuk listrik pinuh pikeun minivan, van atanapi treuk anu dianggo pikeun transportasi jarak pondok atanapi tengah. 

Spesifikasi Téknis Séri Refrigerasi Treuk:

Modél SE200-T SE250 SE400 SE500
Kakuatan anu cocog DC300V≤ Kandaraan≤DC700V sayaga listrik AC220V DC300V≤ Kandaraan≤DC700V sayaga listrik AC220V DC300V≤ Kandaraan≤DC700V sayaga listrik AC380V / AC220V DC300V≤ WahanaDC700V sayaga listrik AC380V / AC220V
 Suhu Berlaku (℃) -25 ~ 20 -25 ~ 20 -25 ~ 20 -25 ~ 20
Volume Lumaku (m3) 5 ~ 8 6 ~ 10 12 ~ 18 14 ~ 22
Volume Lumaku -18 ℃ (m3) 6 8 16 18

Kapasitas Cooling (W)                 

1.7 ℃ 2100 2350 3900 5100
  -17.8 ℃ 1210 1350 1950 2800
Kompresor Jenis

Tipe rotor lengkep ditutup

Tipe rotor lengkep tertutup (konvérsi frékuénsi DC)
  Voltaseu AC220V / 3 ~ / 50Hz AC220V / 3 ~ / 50Hz AC220V / 3 ~ / 50Hz AC220V / 3 ~ / 50Hz
Nguap Volume Aliran Air (m3 / h) 900 1800 1800 1800
Kulkas R404A R404A R404A R404A
Volume Ngecas (kg) 1.1 1.2 1.5 1.5
Kakuatan (W) 1600 1700 2800 3500
Pamasangan Atap dipasang unit pamisah

Unit terpadu payun

Diménsi Evaporator (mm) 610 * 515 * 160 1291 * 1172 * 265 1400 * 1152 * 482 1530 * 735 * 675
Diménsi Kondensor (mm) 1250 * 920 * 220      

Catetan Téknis:

1. kapasitas tiis ditandaan ku standar nasional Cina GB / T21145-2007 suhu lingkungan 37.8.

2. Larapna volume awak treuk kanggo rujukan hungkul. Volume aplikasi anu saleresna aya hubunganana sareng sipat isolasi termal awak treuk, suhu sareng kargo anu dimuat. 

Wincikan Perkenalan Téknis tina SE Series

1. Sadaya-dina-hiji unit: Daging trailer unit cocog pikeun ngamuat langkung seueur barang anu dianggo langkung seueur, anu meryogikeun desain anu langkung kompak sareng pangropéa. 

6
7
8

2. Téknologi sterilisasi sareng beberesih diri: transportasi kargo ngahasilkeun baktéri ageung. Unit anu nganggo UV sareng ozon stérilizer tiasa ngabéréskeun sareng ngabersihan sadaya gerbong pikeun nyingkahan zat bahaya tina résidu sareng ngajaga kaamanan pangan. Dina waktos anu sasarengan, prosedur beberesih khusus dianggo pikeun nguap evaporator mandiri. És lebur nyalira, ngumbah kokotor dina permukaan évaporator, ngajaga éapaporator tetep bersih sareng henteu bau.

9

3. Téhnologi ngawaskeun jauh: Terminal pelanggan, pabrik treuk didamel, sareng pabrik unit pendingin ngabentuk sacara organik liwat Internét, ningkatkeun kualitas sareng tingkat jasa unitna, sareng nyiptakeun nilai anu langkung ageung pikeun palanggan.

10
11

4. Téknologi konvérsi frékuénsi DC: ngadopsi gelombang sinus téknologi konversi frékuénsi DC lengkep pikeun ngendalikeun, épisiénsi komprési ningkat ku langkung ti 30% dibandingkeun sareng kompresor frékuénsi AC anu tetep, mastikeun jarak tempuh kendaraan.

5. Pangwangunan komérsial inverter R404A DC

Ngandelkeun kakuatan téknis Songz, éta parantos ngembangkeun kompresor inverter DC anu dilarapkeun kana médium kerja R404A khusus pikeun kulkas, anu tiasa ngawujudkeun sarat pembekuan gancang sareng ngahontal tujuan efisiensi tinggi, hemat énergi sareng kontrol suhu anu pas.

Nalika ayeuna, unit pendingin listrik di industri sadayana nganggo kompresor frekuensi-AC. Skéma ieu ngagaduhan konsumsi énergi tinggi, turun naek suhu ageung dina kompartemen, sareng henteu tiasa nyumponan sarat pelestarian.

10

6. Kipas sikat: Kahirupan jasa kipas sikat ningkat tina sababaraha rébu jam janten langkung ti 40,000 jam, épisiénsi kipas ningkat langkung ti 20%, sareng hemat énergi sareng épisiénsi ékonomi ningkat sacara signifikan. Aplikasi kontrol pangaturan kontinyu, sareng sensor tekanan sareng sensor suhu pikeun ngahontal optimalisasi sistem.

12

7. Pangembangan tilu-dina-hiji pengontrol

Ngahijikeun konverter AC / DC-DC anu aya, konverter frékuénsi, sareng komponenana diskrit, bagikeun modul fungsional internal, sareng desain tilu-dina-hiji pengontrol kalayan kaamanan anu luhur, tingkat panyalindungan tinggi (IP67), ukuran alit, sareng fungsi pre-ngecas . EMC tiasa nyumponan sarat GB / T 18655 CLASS 3, sareng ngawujudkeun komunikasi sareng sadaya kendaraan CAN bus, kalayan fungsi monitoring anu jauh.

19

8. Desain kaamanan tinggi

Insulasi tilu tingkat: Dasar, tambahan sareng insulasi bertulang

Perlindungan parangkat lunak: Over-current, over-voltage, under-voltage sareng phase-loss protection otomatis

Perlindungan tegangan tinggi dua kali: Saklar tegangan-luhur & alat panekanan tekanan tinggi

Desain pelindung seuneu: Bahan tahan seuneu canggih, desain anti balikkeun pikeun éléktroda positip sareng négatip

Kasus Aplikasi tina Unit SE Refrigeration SE Series:

11
12
13
15
16

  • Saméméhna:
  • Teras: