AC Bus Éléktrik

  • Electric Air Conditioner for Electric Minibus and Coach

    AC Air listrik pikeun Minibus Listrik sareng Palatih

    AC É seri énergi beus anyar AC mangrupikeun jinis AC anu dipasang dina hateup, kalayan aréa hawa balik tunggal, sareng modél anu béda pikeun ngadaptar beus listrik tina 6m dugi ka 8m.
  • Electric Air Conditioner for Electric Bus and Coach, Single Air Return

    AC Air listrik pikeun Bus Éléktrik sareng Palatih, Single Air Return

    LMD séri AC énergi beus anyar mangrupikeun jinis AC anu dipasang dina hateup, kalayan aréa hawa balik tunggal, sareng modél anu béda pikeun ngalamar beus listrik tina 8m dugi ka 12m. Séri LMD ngadukung ku sababaraha téknologi opsional, sapertos téknologi kontrol Cloud, téknologi anti-loosening sambungan-voltase tinggi, téknologi atap sistem terintegrasi batré (BTMS) téknologi, wahana téknologi manajemén termal, téknologi tegangan tinggi DC750, téknologi pangurangan cai Kondensasi, téknologi pemurni hawa dina jero beus sareng kompresor paduan aluminium hemat energi.
    Mangga kontak sareng kami di sales@shsongz.cn pikeun langkung jelasna.
  • Electric Air Conditioner for Electric Bus and Coach, Double Air Return

    AC Air listrik pikeun Bus Éléktrik sareng Palatih, Balik deui Dobel

    ACD séri AC énergi beus anyar mangrupikeun jinis AC anu dipasang dina hateup, kalayan modél anu béda pikeun ngadaptar beus listrik tina 8m dugi ka 12m. Séri ESD ngadukung ku sababaraha téknologi opsional, sapertos téknologi kontrol Cloud, téknologi anti-loosening sambungan voltase tinggi, téknologi atap sistem terintegrasi batré (BTMS) téknologi, wahana téknologi manajemén termal, téknologi tegangan tinggi DC750, téknologi pangurangan cai Kondensasi, téknologi pemurni hawa dina jero beus sareng kompresor paduan aluminium hemat energi.
  • Electric Bus Air Conditioner for Electric Double Decker Bus

    AC Bus Éléktrik pikeun Bus Éléktronik Double Decker

    Produk diwangun ku kompresor, kondensor, saringan garing, klep ékspansi, éaporator, pipa sareng komponén listrik.
    Produk dibagi kana sababaraha peunteun numutkeun modél anu béda sareng ukuran unit anu cocog. Numutkeun strukturna, aranjeunna utamina dibagi kana jinis integral sareng jinis pamisah.
  • Air Purification and Disinfection System

    Sistem Pemurnian Udara sareng Disinféksi

    Sistem pemurnian hawa sareng desinfeksi SONGZ mangrupikeun salah sahiji alat pembunuh virus pamungkas, kalayan fungsi antivirus, sterilizer, filter VOC sareng saringan PM2.5.
  • Battery Thermal Management System for Electric Bus, and Coach

    Batré System Management Thermal pikeun Electric Electric, sareng Palatih

    Produk diwangun ku kompresor, kondensor, saringan garing, klep ékspansi, éaporator, pipa sareng komponén listrik.
    Produk dibagi kana sababaraha peunteun numutkeun modél anu béda sareng ukuran unit anu cocog. Numutkeun strukturna, aranjeunna utamina dibagi kana jinis integral sareng jinis pamisah.