AC Bus Éléktrik pikeun Bus Éléktronik Double Decker

Pedaran pondok:

Produk diwangun ku kompresor, kondensor, saringan garing, klep ékspansi, éaporator, pipa sareng komponén listrik.
Produk dibagi kana sababaraha peunteun numutkeun modél anu béda sareng ukuran unit anu cocog. Numutkeun strukturna, aranjeunna utamina dibagi kana jinis integral sareng jinis pamisah.


Rincian Produk

Tanda Produk

AC Bus Éléktrik pikeun Bus Éléktronik Double Decker

JLE Series, kanggo 10-12m beus dékker dock, didesain

Produk diwangun ku kompresor, kondensor, saringan garing, klep ékspansi, éaporator, pipa sareng komponén listrik.

Produk dibagi kana sababaraha peunteun numutkeun modél anu béda sareng ukuran unit anu cocog. Numutkeun strukturna, aranjeunna utamina dibagi kana jinis integral sareng jinis pamisah.

Spésifikasi Téknis tina Electric Double Decker Bus A / C JLE Series:

Modél:

JLE-IIIB-T

Kapasitas Cooling

Standar

48 kW atanapi 163776 Btu / jam

Kapasitas manaskeun

Standar

42 kW atanapi 143304 Btu / jam

Klep ékspansi

EMERSON

Volume Aliran Udara (Tekanan Nol)

Kondensor (Kipas Angin)

16000 m3 / h (8)

Evaporator (Blower Quantity)

6000 + 6000 m3 / h (6 + 6)

Hawa seger

1100 m3 / jam

Unit

Diménsi

750 (L) × 2000 (W) × 1129 (H) +800 (L) × 1800 (W) × 377 (H)

Beurat

450 kg

Konsumsi Daya Tiis

18kW

Konsumsi Daya PTC

26kW

Kulkas

Jenis

R407C

Catetan Téknis:

1. Kulkas nyaéta R407C.

2. Unit AC sacara umum dipasang di luhur mesin tukang, sareng kedah diperhatoskeun kanggo dipasang supados didodok sacara gembleng, sareng diusir kanggo dirombak. Saluran udara tina sambungan transisi antara unit sareng saluran hawa dina mobil kedah gampang dipasang.

3. Éta kedah dipastikeun yén kipas udara kondensasi asup sareng béak angin lancar, sareng yén asupan sareng hawa haseup sacara efektif dipotong tanpa angin sareng sirkuit pondok. Laju angin sisi kendaraan kedahna5m / s.

4. Saluran udara tina sambungan transisi tina unit AC kana saluran hawa dina beus ngagaduhan bentuk anu khusus, janten desainna kedah pinuh ngémutan operasional pamasangan sareng ngirangan résistansi saluran hawa. Laju angin saluran transisi kedahna12m / s.

5. Laju angin saluran suplai hawa utama dina beus kedahna 8m / s.

6. Langkung saé pikeun nyetél gril mulang hawa nyalira numutkeun babandingan volume hawa tina lanté luhur sareng handap. Atanapi tiasa disetél nyalira pikeun lantai luhur, sareng lantai handap ngasilkeun hawa ngalangkungan tangga.

6. Majelis kendali listrik sapertos kotak kontrol listrik sareng inverters nyéépkeun sababaraha rohangan dina kendaraan, sareng kedah diperhatoskeun dina posisi anu berventilasi sareng tahan cai.

7. JLE-IIIB-T deui-dipasang (pompa panas plus PTC) fungsi manajemén termal batré terintegrasi.

8. Mangga kontak kami di sales@shsongz.cn pikeun langkung seueur pilihan sareng detil. 

Wincik Perkenalan Téknis SZB Series Bus Air Conditioner

1. Struktur pigura anu lengkep, digabungkeun sareng cangkang alloy aluminium, ukuranana ageung sareng beurat beuratna.

2. Téhnologi konvérsi frékuénsi adaptif nyadar kaayaan speed variabel sinkron compressor sareng kipas angin, ngirangan konsumsi énergi operasi.

3. Pangwangunan khusus, desain modular, beurat enteng.

4. kipas brushless DC, umur panjang sareng beurat enteng.

5. Desain pompa panas, dibandingkeun sareng transformasi konvensional, tiasa ngawujudkeun pemanasan pompa panas sareng ngirangan konsumsi énergi.

6. kontrol beus CAN, panganteur cadangan sareng latar pikeun ngapopulerkeun téknologi jaringan beus salajengna.

7. Téhnologi pilihan anu euyeub

7.1. Fungsi "Cloud control", sadar jauh kadali sareng diagnosis, sareng ningkatkeun layanan produk sareng kamampuan ngawaskeun ngalangkungan aplikasi data ageung.

5
8

7.2. Sambungan-tegangan luhur téknologi anti leupas

7.3. Fungsi manajemén termal batré terintegrasi, numutkeun ka kabutuhan pelanggan tanpa mangaruhan épék tiis tina kendaraan.

7.4. DC750V tegangan luhur


  • Saméméhna:
  • Teras: