Hawa Hawa Beus

  • Air Conditioner for Bus, Coach, school Bus and Articulated Bus

    AC pikeun Beus, Palatih, Bus sakola sareng Beus Artikulasi

    SZR séri mangrupikeun hijian beulah luhur tina AC pikeun 8,5m dugi ka 12.9m ti beus konvensional pertengahan-ka-luhur, beus, beus sakola atanapi beus anu diartikulasikeun. Kapasitas tiis tina AC beus séri dibasajankeun 20kW dugi ka 40kW, (62840 ka 136480 Btu / jam atanapi 17200 ka 34400 Kcal / h). Sedengkeun pikeun AC pikeun minibus atanapi beus kirang ti 8,5m, mangga tingali kana séri SZG.
  • Economy Air Conditioner for Bus, Coach, School Bus and Articulated Bus

    AC Ékonomi pikeun Bus, Palatih, Bus Sakola sareng Beus Artikulasi

    SZQ séri mangrupikeun jinis beulah luhur atap AC pikeun 8,5m dugi ka 12.9m tina beus konvensional ékonomi, palatih, beus sakola atanapi beus anu diartikulasikeun. Séri anu gaduh versi suhu luhur sayogi. Kapasitas tiis tina AC beus séri dibasajankeun 20kW dugi ka 40kW, (62840 ka 136480 Btu / jam atanapi 17200 ka 34400 Kcal / h). Sedengkeun pikeun AC pikeun minibus atanapi beus kirang ti 8,5m, mangga tingali kana séri SZG.
  • Air Conditioner for Mini and Midi City Bus or Tourist Bus

    AC pikeun Mini sareng Midi City Bus atanapi Bus Wisata

    SZG séri mangrupikeun jinis AC dina hateup. Éta lumaku pikeun beus kota 6-8.4m sareng beus wisata 5-8.9m. Supados ngagaduhan jembar panerapan modél beus, aya dua jinis lébar séri SZG, dina 1826mm sareng 1640 masing-masing.
  • Air Purification and Disinfection System

    Sistem Pemurnian Udara sareng Disinféksi

    Sistem pemurnian hawa sareng desinfeksi SONGZ mangrupikeun salah sahiji alat pembunuh virus pamungkas, kalayan fungsi antivirus, sterilizer, filter VOC sareng saringan PM2.5.
  • Bus Air Conditioner for Double Decker Bus

    Bus Air Conditioner pikeun Double Decker Bus

    Produk diwangun ku kompresor, kondensor, saringan garing, klep ékspansi, éaporator, pipa sareng komponén listrik.
    Produk dibagi kana sababaraha peunteun numutkeun modél anu béda sareng ukuran unit anu cocog. Numutkeun strukturna, aranjeunna utamina dibagi kana jinis integral sareng jinis pamisah.
    Ngarespon panggero nagara ti 2014 dugi ka ayeuna, Cina ogé parantos ngalaksanakeun inovasi salajengna dina AC anu dipasang deui dina waktos anu munggaran, nerapkeun téknologi AC-hawa listrik langkung komprehensif pikeun AC anu dipasang deui, sareng ngembangkeun rupa-rupa struktur Produk pikeun nyumponan kabutuhan pasar.