Bus Air Conditioner pikeun Double Decker Bus

Pedaran pondok:

Produk diwangun ku kompresor, kondensor, saringan garing, klep ékspansi, éaporator, pipa sareng komponén listrik.
Produk dibagi kana sababaraha peunteun numutkeun modél anu béda sareng ukuran unit anu cocog. Numutkeun strukturna, aranjeunna utamina dibagi kana jinis integral sareng jinis pamisah.
Ngarespon panggero nagara ti 2014 dugi ka ayeuna, Cina ogé parantos ngalaksanakeun inovasi salajengna dina AC anu dipasang deui dina waktos anu munggaran, nerapkeun téknologi AC-hawa listrik langkung komprehensif pikeun AC anu dipasang deui, sareng ngembangkeun rupa-rupa struktur Produk pikeun nyumponan kabutuhan pasar.


Rincian Produk

Tanda Produk

Bus Air Conditioner pikeun Double Decker Bus

SZB Series, pikeun 10-12m beus dua kali

06
04

Produk diwangun ku kompresor, kondensor, saringan garing, klep ékspansi, éaporator, pipa sareng komponén listrik.

Produk dibagi kana sababaraha peunteun numutkeun modél anu béda sareng ukuran unit anu cocog. Numutkeun strukturna, aranjeunna utamina dibagi kana jinis integral sareng jinis pamisah.

Ngarespon panggero nagara ti 2014 dugi ka ayeuna, Cina ogé parantos ngalaksanakeun inovasi salajengna dina AC anu dipasang deui dina waktos anu munggaran, nerapkeun téknologi AC-hawa listrik langkung komprehensif pikeun AC anu dipasang deui, sareng ngembangkeun rupa-rupa struktur Produk pikeun nyumponan kabutuhan pasar.

Spésifikasi Téknis tina Double Decker Bus A / C SZB Series:

Modél

SZB-IIIA-D

Kapasitas Cooling

Standar

52kW

Disarankeun Panjang Bis

11 ~ 12 m

Modél Kompresor

6NFCY

Pindahan Komprési

970 cc / r

Beurat Kompresor (tanpa Kopling)

40 kg

Jenis Pelumas

BSE55

Modél klep ékspansi

DANFOSS TGEN7 R134a

Volume Aliran Udara (Tekanan Nol)

Kondénsor (Kipas Jumlah)

14400 m3 / h (6)

Evaporator (Blower Quantity)

9000 m3 / h (12)

Diménsi Hateup

2000X750X1180 (mm)

Beurat Unit hateup

350 kg

Konsumsi Listrik

14KW

Beurat Refrigerant

11 kg

Catetan Téknis:

1. Kulkas nyaéta R134a.

2. Unit AC sacara umum dipasang di luhur mesin tukang, sareng kedah diperhatoskeun kanggo dipasang supados didodok sacara gembleng, sareng diusir kanggo dirombak. Saluran udara tina sambungan transisi antara unit sareng saluran hawa dina mobil kedah gampang dipasang.

3. Éta kedah dipastikeun yén kipas udara kondensasi asup sareng béak angin lancar, sareng yén asupan sareng hawa haseup sacara efektif dipotong tanpa angin sareng sirkuit pondok. Laju angin sisi kendaraan kedahna5m / s.

4. Saluran udara tina sambungan transisi tina unit AC kana saluran hawa dina beus ngagaduhan bentuk khusus, janten desainna kedah pinuh ngémutan operasional pamasangan sareng ngirangan résistansi saluran hawa. Laju angin saluran transisi kedahna12m / s.

5. Laju angin saluran suplai hawa utama dina beus kedahna 8m / s.

6. Langkung saé pikeun nyetél gril mulang hawa nyalira numutkeun babandingan volume hawa tina lanté luhur sareng handap. Atanapi tiasa disetél nyalira pikeun lantai luhur, sareng lantai handap ngahasilkeun hawa ngalangkungan tangga.

7. Mangga wartosan kami di sales@shsongz.cn pikeun langkung seueur pilihan sareng detil.

Wincik Perkenalan Téknis SZB Series Bus Air Conditioner

1. Ngadopsi canggih kondensor kondensasi téknologi pamulihan panas cai pikeun ngirangan tekanan tinggi tina sistem kulkas sareng ningkatkeun rasio épisiénsi énergi produk.

2. Struktur pigura umum ukuranana leutik sareng beurat beuratna.

3. Pangwangunan khusus, desain modular, réspon gancang pikeun kabutuhan pelanggan pasar.

4. Aya seueur jinis produk, anu tiasa nutupan 10-12 méter dua lapis sareng beus hiji-satengah.

5. Volume hawa anu ngejat tiasa disaluyukeun numutkeun sarat panggunaan pikeun mastikeun kaluaran hawa anu seragam.

Kasus Aplikasi Sénu Udara Dobel Decker SZB:

05

  • Saméméhna:
  • Teras: