Batré System Management Thermal pikeun Electric Electric, sareng Palatih

Pedaran pondok:

Produk diwangun ku kompresor, kondensor, saringan garing, klep ékspansi, éaporator, pipa sareng komponén listrik.
Produk dibagi kana sababaraha peunteun numutkeun modél anu béda sareng ukuran unit anu cocog. Numutkeun strukturna, aranjeunna utamina dibagi kana jinis integral sareng jinis pamisah.


Rincian Produk

Tanda Produk

Batré System Management Thermal pikeun Electric Electric, sareng Palatih

JLE Series, BTMS, Atap dipasang

1

JLE-XC-DB

2

JLE-XIC-DF

BTMS (Batre Thermal Management System) tina batréna sadayana diwangun ku modul pendingin, modul pemanasan, pompa, bak cai ékspansi, pipa penghubung sareng kontrol listrik. Cairan tiis didinginkan (atanapi dipanaskeun) ku modul pendingin (atanapi modul pemanasan), sareng larutan pendinginan medar dina sistem pendingin batréna ku pompa. Modul tiis diwangun ku kompresor gulung listrik, kondensor aliran paralel, penukar panas piring, klep ékspansi H sareng kipas kondensasi. Modul tiis sareng modul pemanasan langsung disambungkeun dina séri kana pipa sistem, sareng masing-masing bagian tina sistem sirkulasi disambungkeun ngalangkungan pipa cai panas awak sareng gabungan konvérsi.

Mangga kontak sareng kami di sales@shsongz.cn pikeun langkung jelasna. 

Spésifikasi Téknis tina Electric Bus BTMS JLE Series:

Modél:

JLE-XC-DB JLE-XIC-DF
Kapasitas Cooling Standar 6 kW   8 kW  
Volume Aliran Cai Sirkulasi 32 L / mnt (Sirah >10m) 32 L / mnt (Sirah >10m)
Volume Aliran Udara (Tekanan Nol) Kondénsor 2000 m3 / jam 4000 m3 / jam
Blower DC27V DC27V
Unit Diménsi 1370x1030x280 (mm) 1370x1030x280 (mm)
  Beurat 65 kg  67 kg 
Kakuatan input 2kW 3.5kW
Kulkas Jenis R134a R134a

Catetan Téknis:

1. Kinerja: BTMS tiasa ngukur sareng ngawaskeun suhu batré sacara real time ngalangkungan sistem BMS. Kacepetan réaksi sareng pemanasan gancang pisan.

2. Hemat énergi: modul sistem kontrol listrik modul pendingin ngadopsi téknologi kontrol konversi frékuénsi canggih sareng komprési komprési gulung konvérsi DC anu luhur, anu sakitar 20% hemat energi tibatan kompresor biasa.

3. Perlindungan lingkungan: BTMS mandiri, ngagunakeun kondensor aliran paralel sareng penukar panas piring, anu pastikeun gaduh muatan kulkas kirang.

4. kaamanan High: produk geus dirancang dua tahap insulasi, tekanan tinggi sareng low alat panyalindungan relief tekanan, anu dijamin pisan kasalametan panggunaan produk.

5. Pamasangan gampang: BTMS henteu kedah naé dina situs, sareng awak disambungkeun sareng pipa cai panas pikeun gampang dipasang.

6. reliabilitas tinggi: sistem kontrol ngadopsi téknologi kontrol microcomputer-chip tunggal, asak sareng dipercaya. Umur panjang, noise low, teu aya pangropéa, umur langkung panjang tibatan kipas sikat umum, umur desain kompresor 15 taun, tingkat kagagalan anu handap.

 7. Fungsi pemanasan PTC, dina suhu anu handap, pemanasan listrik PTC pemanasan listrik, pikeun mastikeun yén produk di daérah anu tiis ogé tiasa tiasa dianggo.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali