Sistem Pemurnian Udara sareng Disinféksi

Pedaran pondok:

Sistem pemurnian hawa sareng desinfeksi SONGZ mangrupikeun salah sahiji alat pembunuh virus pamungkas, kalayan fungsi antivirus, sterilizer, filter VOC sareng saringan PM2.5.


Rincian Produk

Tanda Produk

Sistem pemurnian udara sareng sistem desinféksi

1

Sistem pemurnian hawa sareng desinfeksi SONGZ mangrupikeun salah sahiji alat pembunuh virus pamungkas, kalayan fungsi antivirus, sterilizer, filter VOC sareng saringan PM2.5. 

Spésifikasi pemurnian udara sareng parameter téknis

2

Cocog pikeun AC balik    

630mm × 180mm × 40mm

3

Cocog pikeun AC dua kali deui

630mm × 100mm × 40mm

Proyék polutan Konséntrasi awal tina polutan Dipeunteunvolume hawa (m3 / h) Laju nyoplokkeun 1 jam (%)
Formaldehida (HCHO) 0.96 ~ 1.44mg / m3 >4800 90,4%
Toluene (C7H8) 1,92 ~ 2.88mg / m3 >4800 91,4%
Xiléna (C8H10) 1,92 ~ 2.88mg / m3 >4800 93,0%
Senyawa organik volatil total (TVOC) 4.8 ~ 7.2mg / m3 >4800 92,2%
Particateates 0.70 ~ 0.85mg / m3 >4800 99,9%
Mikroorganisme Numutkeun ka GB 21551.3 >4800 99,9%
Kaayaan tés: 12-méter mobil panumpang ageung, 6 kipas évaporator, operasi aliran udara maksimum, sirkulasi internal 
4

Ion kuat ngagaduhan kamampuan redoks anu kuat pisan, tiasa ngoksidasi sareng nguraikeun formaldehida, metana, amonia sareng gas bau anu henteu stabil (VOC) dina kendaraan kana kabin bon dioksida, cai sareng oksigén. Tingkat panyabutan ngahontal 95% saatos 1 jam operasi. 

5

Tes langsung: Saatos 25 menit pemurnian mendalam, PM2.5 diréduksi tina 759 μg / m3 (polusi beurat genep kelas) janten 33 μg / m3 (kualitas hawa kelas munggaran), sareng kualitas hawa sacara signifikan ningkat. 

6
7

1. Dina modeu ko-ayana, jumlah generasi ozon nyaéta 0,05ppm, anu jauh langkung handap tina nilai kaamanan 0.15ppm. Tingkat sterilisasi ngahontal 99% saatos 30 menit operasi.

2. Ultraviolet henteu ngagaduhan kakuatan anu nembus sareng henteu nyababkeun cilaka dina awak manusa nalika henteu langsung diiradiasi; aya lapisan fotokatalis, lapisan saringan grille sareng panel panto grille antara lampu sterilisasi ultraviolét sareng kabinna pikeun nyegah paparan langsung ka panumpang, Tiasa dianggo aman. 

Konsentrasi ozon Stérilisasi laju dina konsentrasi 0,05PPM Stérilisasi laju dina konsentrasi 0,1PPM
jam operasi 15 menit 30 menit 15 menit 30 menit
Staphylococcus aureus 75,1% 86,3% 81,8% 98,2%
E.coli 83,5% 93,8% 92,7% 98,6%
Bacillus tipus 91,2% 95,5% 95,9% 99,4%
Koloni alam 93,7% 99,8% 98,6% 99,9%
Kaayaan tés: Anggo konsentrasi 0,05ppm sareng 0,1ppm O3 pikeun nguji pangaruh sterilisasi sareng tingkat sterilisasi na dina wadah tertutup 200L. 
8

Fitur sistem pemurnian udara sareng kaunggulan

1. Opat téknologi inti   

Perbaikan kualitas udara

Barang Kumpulan lebu éléktrostatik (PM2.5) Lampu UV ionizer  Filter fotokatalis
Sterilisasi ×
Ngaleungitkeun VOC ×
PM2.5 × × ×

2. Teknologi polimérisasi fotokatalitik ion anu kuat, koeksisténsi mesin-manusa, disinféksi sareng sterilisasi:

Téhnologi ion anu kuat pikeun propriétik, digabungkeun sareng UVC ultraviolet, oksigén aktif, ion négatip sareng téknologi polimérisasi fotokatalitik, sacara komprehensif sareng gancang maéhan virus sareng baktéri, sareng nyegah panyebaran panyakit. Tingkat sterilisasi nyaéta 99,9%, sareng tingkat panyabutan lebu nyaéta 99,9%. Éta sacara efektif tiasa ngaleungitkeun gas anu ngabahayakeun sapertos formaldehida, bénzéna, amonia, sareng sagala rupa bau, haseup, sareng bau dina kabin kendaraan. Mibanda modél damel babarengan manusa-mesin, disinféksi tanpa buntu, sareng polusi.

3. Suplemén ion oksigén négatip hawa pikeun ngaleungitkeun kacapean perjalanan.

6 juta ion oksigén négatip, nyegerkeun hawa, ngaktipkeun sél, ningkatkeun imunitas manusa sareng ngaleungitkeun kacapean perjalanan.

4. Pemurnian hawa, dékomposisi gas anu ngabahayakeun, bebas perawatan sareng teu nganggo habis.
Dipasang dina jero gril AC, ukuran alit henteu nguasaan rohangan tambahan, ngalangkungan réaksi ranté pikeun nguraikeun gas anu tercemar dina kabin, ngaleungitkeun partikel PM2.5, PM10 anu ditunda, jaga lingkungan hawa dina mobil seger sareng séhat, henteu bahan konsumsi nalika dianggo, Pangropéa gratis. 

9
11
10
12

5. Jauhan jauh, peringatan kaamanan, kontrol calakan.

Éta tiasa dihubungkeun sareng garis BISA tina sadaya kendaraan, sareng data sensor kualitas hawa tiasa diawasi sacara langsung dina dasbor, sareng peringatan kaamanan sareng peringatan kaamanan real-time mode kerja pemurni tiasa direalisasikeun numutkeun kana kualitas hawa; jandela balikna gaduh tampilan mandiri (tampilan konsentrasi partikel PM2.5, suhu, kalembaban sareng indéks kualitas udara, opsional), ngamungkinkeun panumpang ngartos sacara intuitif status polusi lingkungan kandaraan ngalangkungan tampilan, ngajantenkeun produk langkung kelas langkung luhur sareng praktis dina penampilan.

6. Efisiensi kerja tinggi, konsumsi kakuatan rendah, pangaruh minimal kana konsumsi énergi kendaraan atanapi kisaran pelayaran.

Modeu "polarisasi Dinamis" ngajantenkeun efisiensi pemurnian awét sareng stabil, kapasitas nyekel lebu sababaraha kali langkung luhur tibatan saringan tina spésifikasi anu sami; cocog sareng sistem catu daya tina kendaraan panumpang, konsumsi kakuatan modul panyucin disinféktan tina beus 12 méter ngan ukur 10W, aman sareng hemat énergi, cocog Dilengkepan ku beus biasa sareng listrik.

Tés tina Pemurni Hawa

133
142
152
162
172

NO

Item tés

Hasilna

1 Laju ngaleungitkeun(1h) 99,9%
2 Laju ngaleungitkeun formaldehida (1h) 90,4%
3 Laju mupus Toluene(1h) 91,4%
4 Laju ngaleungitkeun(1h) 92,2%
5 Laju miceun xiléna(1h) 93,0% 

Inti Daya Saing SONGZ Air Purifier

Kakuatan Produk

Pemurni hawa SONGZ

Fungsi pemurnian terpadu

Naha peryogi ventilasi? Ventilasi ku pameget Henteu curhat
Metoda pemurnian hawa 1. Sistem pemurnian udara ion anu kuat2. Modél ozon ningkatna (opsional)3. panyabutan debu éléktrostatik terpadu

4. saringan fotokatalis terintegrasi

5. sterilisasi UV terintegrasi

1. Kandaraan lampu UV sterilisasi2. Nyemprotkeun leyuran disinféktan
Daya saing inti  1. Integrasi sacara gembleng, ukuran alit, sakedik robahan kana kendaraan
2. Sacara épéktip tiasa ngaleungitkeun sagala jinis baktéri, virus, debu sareng gas toksik sareng bahaya
3. Biaya sakabéh panyucian kirang. Upami anjeun hoyong masang modul ozon anu ditingkatkeun, anjeun ngan ukur kedah nambihan biaya tambahan langkung ti 100 RMB.
4. Fungsi pemurnian udara tiasa diaktipkeun nalika nyandak panumpang. Pemurni hawa nyalira bakal ngahasilkeun sajumlah leutik O3 (sakitar 0,02ppm, dina kisaran anu aman) pikeun ngahontal pangaruh sterilisasi sacara real-time.
5. Nalika anti-virus diperyogikeun pikeun sadaya kendaraan, sateuacan kendaraan dihurungkeun atanapi nalika teu aya anu aya dina mobil, modeu ozon anu ditingkatkeun dihurungkeun, sareng éta otomatis bakal lirén saatos 15 menit, anu épisién pisan sareng hemat énergi.
6. Nalika modeu pendinginan, pemanasan sareng ventilasi henteu dihurungkeun, kipas tina sistem sterilisasi dimimitian sacara otomatis salami 5 menit sareng dieureunkeun salami 20 menit.
1. Parobihan ageung kana sadaya wahana, perlu dipasang lampu ultraviolét tambahan dina kendaraan, sareng sakumpulan sistem panyemprot cai disinfeksi kedah dipasang. Proyék menerkeun ageung sareng biayana mahal.
2. Bakteri sareng virus tiasa diberesihan, tapi teu aya perlakuan anu hadé pikeun lebu sareng gas toksik sareng bahaya.
3. Pemurnian udara sareng pembasmian kuman teu kénging nalika nyandak panumpang. Upami ngalakukeun sareng saatos disinfeksi, maka pertukaran hawa diperyogikeun, sareng efisiensi ieu langkung handap.

Kasus Aplikasi SONGZ Sistem Pemurnian Udara

Ayeuna, éta parantos disayogikeun dina kelompok dina modél OEM anu langkung saé sapertos Xiamen Jinlong sareng Zhengzhou Yutong. 

20
22
21
23

Kami arepkeun gawé babarengan sareng anjeun pikeun ningkatkeun lingkungan nalika jalma ngumbara sareng ningkatkeun kualitas hawa dina jero kendaraan!


  • Saméméhna:
  • Teras: