AC pikeun Mini sareng Midi City Bus atanapi Bus Wisata

Pedaran pondok:

SZG séri mangrupikeun jinis AC dina hateup. Éta lumaku pikeun beus kota 6-8.4m sareng beus wisata 5-8.9m. Supados ngagaduhan jembar panerapan modél beus, aya dua jinis lébar séri SZG, dina 1826mm sareng 1640 masing-masing.


Rincian Produk

Tanda Produk

AC pikeun Mini sareng Midi City Bus atanapi Bus Wisata

SZG Series, pikeun beus kota 6-8.4m sareng beus wisata 5-8.9m, AC kanggo beus mini sareng beus midi

2
SZGK-ID (Lebar dina 1826mm)
4
SZGZ-ID (Lebar dina 1640mm)
1
SZGK-IF-D / SZGK-II-D / SZGK-II / FD / SZGK-III-D (Lebar dina 1826mm)
5
SZGZ-IF-D / SZGZ-II-D / SZGZ-II / FD (Lebar dina 1640mm)

SZG séri mangrupikeun jinis AC dina hateup. Éta lumaku pikeun beus kota 6-8.4m sareng beus wisata 5-8.9m. Supados ngagaduhan jembar panerapan modél beus, aya dua jinis lébar séri SZG, dina 1826mm sareng 1640 masing-masing. Kanggo langkung jelasna mangga parios di handap ieu atanapi anjeun tiasa ngahubungi kami di sales@shsongz.cn pikeun langkung jelasna.

Spésifikasi Téknis tina Bus A / C SZG Series:

Modél (Vérsi sempit):

SZG-IX-D

SZG-XD

SZGZ-ID

SZGZ-II-D

Kapasitas Cooling

Standar

8 kW atanapi 27296 Btu / jam

12 kW atanapi 40944 Btu / jam

16 kW atanapi 54592 Btu / jam

20 kW atanapi 68240 Btu / jam

(Kamar Evaporator 40 ° C / 45% RH / Kamar Kondensor 30 ° C)

Maksimal

10 kW atanapi 34120 Btu / jam

14 kW atanapi 47768 Btu / jam

18 kW atanapi 61416 Btu / jam

22 kW atanapi 75064 Btu / jam

Panjang Bus Anu Disarankeun (Lumaku pikeun iklim Cina)

5,0 ~ 5,5 m

5.0 ~ 6.0 m

6,0 ~ 6,5 m

7.0 ~ 7.5 m

Kompresor

Modél

TM21

AK27

AK33 (TM31 nyaéta opsional)

AK38

Kapindahan

210 cc / r

270 cc / r

330 cc / r

380 cc / r

Beurat (kalayan Kopling)

8,1 kg

15 kg

17 kg

17 kg

Jenis Pelumas

PAG100

PAG56

PAG56

PAG56

Klep ékspansi

Danfoss

Danfoss

Danfoss

Danfoss

Volume Aliran Udara (Tekanan Nol)

Kondensor (Kipas Angin)

4400 m3 / h (2)

4400 m3 / h (2)

4400 m3 / h (2)

6000 m3 / h (3)

Evaporator (Blower Quantity)

1800 m3 / h (2)

3600 m3 / h (4)

3600 m3 / h (4)

3600 m3 / h (4)

Unit hateup

Diménsi

1300x1090x215 (mm)

2080x1640x177 (mm)

2382x1640x183 (mm)

2382x1640x183 (mm)

Beurat

45 kg

90 kg

110 kg

110 kg

Konsumsi Kakuatan

45 A (24V)

55 A (24V)

55 A (24V)

65 A (24V)

Kulkas

Jenis

R134a

R134a

R134a

R134a

Beuratna

1 kg

1,4 kg

2,5 kg

2,7 kg

Model (Versi lega)

SZGK-ID

SZGK-II-D

SZGK-II / FD

SZGK-III-D

Kapasitas Cooling

Standar

16 kW atanapi 54592 Btu / jam

20 kW atanapi 68240 Btu / jam

22 kW atanapi 75064 Btu / jam

24 kW atanapi 81888 Btu / jam

(Kamar Evaporator 40 ° C / 45% RH / Kamar Kondensor 30 ° C)

Maksimal

18 kW atanapi 61416 Btu / jam

22 kW atanapi 75064 Btu / jam

24 kW atanapi 81888 Btu / jam

26 kW atanapi 88712 Btu / jam

Panjang Bus Anu Disarankeun (Lumaku pikeun iklim Cina)

6,0 ~ 6,5 m

7.0 ~ 7.5 m

7,5 ~ 8,4 m

8,5 ~ 8,9 m

Kompresor

Modél

AK33 (TM31 nyaéta opsional)

AK38

TC-410

TC-490

Kapindahan

330 cc / r

380 cc / r

410 cc / r

490 cc / r

Beurat (kalayan Kopling)

17 kg

17 kg

 33kg

32,5 kg

Jenis Pelumas

PAG56

PAG56

POE

RL68

Klep ékspansi

Danfoss

Danfoss

Danfoss

Danfoss

Volume Aliran Udara (Tekanan Nol)

Kondensor (Kipas Angin)

4400 m3 / h (2)

6000 m3 / h (3)

6000 m3 / h (3)

6000 m3 / h (3)

Evaporator (Blower Quantity)

3600 m3 / h (4)

3600 m3 / h (4)

3600 m3 / h (4)

3600 m3 / h (4)

Unit hateup

Diménsi

2404x1826x204 (mm)

2404x1826x204 (mm)

2404x1826x204 (mm)

2404x1826x204 (mm)

Beurat

145 kg

145 kg

145 kg

145kg

Konsumsi Kakuatan

55 A (24V)

65 A (24V)

65 A (24V)

 65A (24V)

Kulkas

Jenis

R134a

R134a

R134a

R134a

Beuratna

2,5 kg

2,7 kg

2,7 kg

2,7kg

Catetan Téknis:

1. Sakabeh sistem kalebet unit hateup, hawana balik udara, kompresor, sareng asesoris pamasangan, henteu kalebet kompresor bracket, sabuk, pendingin.

2. Kulkas nyaéta R134a.

3. Fungsi manaskeun, sareng alternator opsional.

4. Compressor VALEO atanapi AOKE nyaéta opsional.

5. Kipas & blower salaku pilihan sapertos sikat atanapi sikat.

6. Mangga wartosan kami di sales@shsongz.cn pikeun langkung seueur pilihan sareng detil. 

SZG Series R&D Latar tukang:

Kalayan ningkatna standar hirup masarakat, tingkat kanyamanan anu diperyogikeun janten langkung luhur sareng langkung luhur, hasilna janten syarat anu langkung ketat pikeun AC dina OEM, kalebet tampilan AC, kapasitas pendinginan, noise, sareng sajabana Kamekaran séri SZG dirancang pikeun nyumponan sarat konsumén pikeun maksimal, dumasar kana panangtayungan lingkungan, énergi sareng bahan hemat, paningkatan épisiénsi, pangurangan beurat, sora sareng geter anu rendah, kaamanan sareng reliabilitas, sareng perawatan ramah. Produk anyar SONGZ anu teras dikembangkeun pikeun nyumponan pasar.

Wincik Perkenalan Téknis SZG Series Bus Air Conditioner

1. Téknologi kondensor épisiénsi luhur

Kondensor dipasang dina angin ngahiliwir, kalayan luas anu nyanghareup ka angin, sareng saluran udara didesain dina dua sisi tutup luhur kondensor, anu salajengna ngirangan résistansi angin tina kondensor sareng ningkatkeun efisiensi bursa panas.

2. Desain enteng

Desain kondensor tanpa cangkang handapeun struktur angin. Panjang produkna henteu langkung ti 2,5 méter. Tata perenah strukturna kompak. Desain di luhur ngajantenkeun produk terang dina beurat, sareng volume na sakedik.

3. Aplikasi bahan bertéknologi tinggi

Produk SZGZ (awak sempit), bahan cangkang handapeun didamel tina bahan alloy LFT + aluminium. Dibandingkeun sareng bahan komposit anu sanés, éta ngagaduhan kaku khusus anu langkung luhur sareng kakuatan khusus, résistansi dampak anu saé; ningkat résisténsi creep, sareng stabilitas dimensi anu saé. Résistansi kacapean saé pisan, sareng total beurat produk diréduksi sakitar 15%.

3

Cangkang Handap LFT pikeun SZG (Awak Sempit)

4. Gampang pikeun Pangropéa

Panutup luhur SZG lega-awak séri kondensor AC kondopér ngadopsi struktur sambungan engsel. Henteu kedah dicabut sadaya piring panutup nalika ngamuat kendaraan, anu ngahémat pisan waktos pamasangan. Kipas kondensasi dipasang ti luhur, janten teu kedah muka panutup nalika ngaleupaskeun kipas kondensasi. Nalika motor anu ngejat nuju dilereskeun, ngan ukur kedah muka sampéan sampingna, anu gampang pikeun saatos jasa penjualan.

5. Desain pikeun Kaamanan

Sinar sisi hateup dipasang éaporator ngaleungitkeun beungkeutan sékundér, sareng saluran hawa tina unit evaporator ngadopsi struktur bending terintegrasi cangkang handapeun inovatif, anu henteu ngan ukur tiasa ngirangan beurat produk, tapi ogé sacara efektif nyegah bahaya anu disumputkeun kabocoran cai nalika hujan.

6. Jembar aplikasi

Kisaran lengkep SZG cocog pikeun beus tina 6 dugi 8,4 méter sareng beus wisata ti 5 dugi ka 8,9 méter. Dina waktos anu sami, total lébar AC SZGZ (awak sempit) sareng jarak dina outlet hawa 180mm, anu 120mm langkung alit tibatan awak anu lega, anu tiasa diterapkeun kana beus anu langkung alit atanapi langkung sempit.

AC SZG Series Bus AC Ningkatkeun (Pilihan)

1. Teknologi pipa sareng pemanasan

Pipa manaskeun cai tiasa dipimpin kaluar tina inti épaporator pikeun ngawujudkeun fungsi manaskeun AC sareng nyumponan sarat suhu sakitar dina beus di daérah anu tiis.

2. Téknologi kontrol pusat terpadu

Integrasi panel kontrol sareng instrumentasi kandaraan merenah pikeun perenah terpusat kendali kendaraan. Fungsi kadali jauh kadali produk ditambihkeun pikeun ngagampangkeun manajemén operasi palanggan.

3. Lumaku pikeun Suhu Ultra-handap

Éta tiasa ningkatkeun kipas kondensasi sareng ngaoptimalkeun sistem anu wajar, anu cocog pikeun AC 10 bus beus dina usum panas di daérah anu tiis sapertos Éropa Kalér.

4. Téknologi pemurnian hawa

Éta kalebet utamina opat fungsi: kumpulan lebu éléktrostatik, cahaya ultraviolét, generator ion anu kuat, sareng tapis filtratisasi, anu tiasa ngahontal full-time, anti-virus sareng sterilisasi anu teu kahalangan, panyabutan bau sareng panyabutan debu anu épisién, sacara efektif ngahalangan jalur panularan virus.

6

5. Téhnologi Pangaturan Énergi

Numutkeun kana suhu dina beus sareng lingkungan, aliran kipas sareng kompresor diluyukeun dina sababaraha tahapan pikeun ngirangan mimiti sareng pangeureunan kompresor, ningkatkeun kanyamanan panumpang sacara umum, sareng mastikeun yén sistemna tiasa dianggo langkung éfisién. .


  • Saméméhna:
  • Teras: