AC pikeun Beus, Palatih, Bus sakola sareng Beus Artikulasi

Pedaran pondok:

SZR séri mangrupikeun hijian beulah luhur tina AC pikeun 8,5m dugi ka 12.9m ti beus konvensional pertengahan-ka-luhur, beus, beus sakola atanapi beus anu diartikulasikeun. Kapasitas tiis tina AC beus séri dibasajankeun 20kW dugi ka 40kW, (62840 ka 136480 Btu / jam atanapi 17200 ka 34400 Kcal / h). Sedengkeun pikeun AC pikeun minibus atanapi beus kirang ti 8,5m, mangga tingali kana séri SZG.


Rincian Produk

Tanda Produk

AC pikeun Beus, Palatih, Bus Sakola Sareng Beus Artikulasi

SZR Series, Mid-To-High-End Bus, Pikeun 8,5-12.9m Bus, Copper Tube Aluminium Fin Condenser.

1

SZR-IIIF-D & SZR-III-D

4

SZR-VF-D

7

SZR-VI-D & SZR-VIF-D

3

SZR-IV & SZR-IVF-D & SZR-VD

SZR séri mangrupikeun hijian beulah luhur tina AC pikeun 8,5m dugi ka 12.9m ti beus konvensional pertengahan-ka-luhur, beus, beus sakola atanapi beus anu diartikulasikeun. Kapasitas tiis tina AC beus séri dibasajankeun 20kW dugi ka 40kW, (62840 ka 136480 Btu / jam atanapi 17200 ka 34400 Kcal / h). Sedengkeun pikeun AC pikeun minibus atanapi beus kirang ti 8,5m, mangga tingali kana séri SZG. Atanapi anjeun tiasa ngahubungi kami di sales@shsongz.cn pikeun langkung jelasna. 

Spésifikasi Téknis tina Bus A / C SZR Series:

Modél:

SZR-II / FD

SZR--D

SZR--D

SZR-/ FD

Kapasitas Cooling

Standar

22 kW atanapi

75064 Btu / jam

24 kW atanapi

81888 Btu / h

28 kW atanapi

95536 Btu / jam

30 kW atanapi

102360 Btu / jam

(Kamar Evaporator 40 ° C / 45% RH / Kamar Kondensor 30 ° C)

Maksimal

24 kW atanapi

81888 Btu / h

26 kW atanapi

88712 Btu / jam

30 kW atanapi

102360 Btu / jam

33 kW atanapi

112596 Btu / jam

Disarankeun Panjang Bis

(Lumaku pikeun iklim Cina)

8,0 ~ 8,4 m

8,5 ~ 8,9 m

9,5 ~ 9,9 m

10.0 ~ 10.4 m

Kompresor

Modél

4TFCY

4TFCY

4PFCY

4NFCY

Kapindahan

475 cc / r

475 cc / r

558 cc / r

650 cc / r

Beurat (kalayan Kopling)

33,7kg

33,7kg

33kg

32kg

Jenis Pelumas

BSE55

BSE55

BSE55

BSE55

Klep ékspansi

Danfoss

Danfoss

Danfoss

Danfoss

Volume Aliran hawa

(Tekanan Nol)

Kondénsor

 (Kipas Jumlah)

6000 m3 / h (3)

6000 m3 / h (3)

8400 m3 / h (4)

8400 m3 / h (4)

Nguap

 (Blower Quantity)

3600 m3 / h (4)

3600 m3 / h (4)

5400 m3 / h (6)

5400 m3 / h (6)

Unit hateup

Diménsi

3430x1860x188 (mm)

3430x1860x188 (mm)

3880x1860x188 (mm)

3880x1860x188 (mm)

Beurat

169 kg

169 kg

195 kg

200 kg

Konsumsi Kakuatan

56 A (24V)

56 A (24V)

76A (24V)

76A (24V)

Kulkas

Jenis

R134a

R134a

R134a

R134a

Beuratna

6,5 kg

6,5 kg

8 kg

8,5 kg

Modél:

SZR--D

SZR-/ FD

SZR-/ FD

Kapasitas Cooling

Standar

31 kW atanapi

105772 Btu / jam

33 kW atanapi

112596 Btu / jam

37 kW atanapi

126244 Btu / jam

(Kamar Evaporator 40 ° C / 45% RH / Kamar Kondensor 30 ° C)

Maksimal

34 kW atanapi

116008 Btu / jam

36 kW atanapi

122832 Btu / jam

40 kW atanapi

136480 Btu / jam

Disarankeun Panjang Bis

(Lumaku pikeun iklim Cina)

10.5 ~ 10.9 m

11.0 ~ 11.4 m

12.0 ~ 12.9 m

Kompresor

Modél

4NFCY

4NFCY

4GFCY

Kapindahan

650 cc / r

650 cc / r

750 cc / r

Beurat (kalayan Kopling)

32kg

32kg

34kg

Jenis Pelumas

BSE55

BSE55

BSE55

Klep ékspansi

Danfoss

Danfoss

Danfoss

Volume Aliran Udara (Tekanan Nol)

Kondénsor

(Kipas Jumlah)

8400 m3 / h (4)

8400 m3 / h (4)

10500 m3 / h (5)

Nguap

(Blower Quantity)

5400 m3 / h (6)

7200 m3 / h (8)

7200 m3 / h (8)

Unit hateup

Diménsi

4080x1860x188 (mm)

4280x1860x188 (mm)

4480x1860x188 (mm)

Catetan Téknis:

1. Sakabeh sistem kalebet unit hateup, hawana balik udara, kompresor, sareng asesoris pamasangan, henteu kalebet kompresor bracket, sabuk, pendingin.

2. Kulkas nyaéta R134a.

3. Fungsi manaskeun, sareng alternator opsional.

4. Kompresor BOK, VALEO atanapi AOKE nyaéta opsional.

5. Kipas & blower salaku pilihan sapertos sikat atanapi sikat.

6. Mangga wartosan kami di sales@shsongz.cn pikeun langkung seueur pilihan sareng detil. 

SZR Series R&D Latar tukang:

AC séri SZR dihasilkeun pikeun nyumponan sarat paningkatan AC tina beus dina industri beus. Dina raraga ngahontal kualitas penampilan anu hadé, AC S series seri nganggo kombinasi tutup SMC anu dicetak sareng alloy aluminium.

Éta sacara efektif ngajawab masalah penampilan goréng tina serat kaca anu dicét ku tangan anu diperkuat hateup palastik tina sistem AC beus. Dina waktos anu sasarengan, éta parantos dioptimalkeun sacara jero ngeunaan sistem sareng strukturna, tumut kana akun trend pangembangan efisiensi tinggi sareng beurat enteng.

5

Wincikan Perkenalan Téknis tina SZR Series Bus Air Conditioner 

1. Panutup AC: tanjeunna panutup nyoko kana metode SMC sareng paduan aluminium.

Dibandingkeun sareng panutup luhur FRP buatan tangan tradisional, kualitas penampilanna ningkat pisan, kaluaran sapopoé rata-rata ningkat pisan. Éta lumaku pikeun transportasi umum sareng kelas tinggi beus wisata.

Punten buka SUPPRT-FAQ, kanggo terang langkung seueur ngeunaan bédana antara SMC sareng serat kaca. 

5

2. Penampilan AC: Ipis jeung bentukna streamline

Munculna séri SZR beus AC dirampingkeun, kalayan penampilan anu saé sareng desain ipis. Kandelna AC nyaéta 188mm, anu langkung handap tina kandel AC anu ayeuna konvensional.

8

Ketebalan minimum 188mm

3. Struktur AC: Struktur lightweight

Dasar kondensor ngadopsi pigura bentuk V anu dibalikkeun tanpa struktur cangkang handapeun, balok sampingna enteng sareng dioptimalkeun, sareng saluran hawa perakitan penguapan ngadopsi struktur bending terintegrasi cangkang handapeun inovatif. Ngaliwatan metodeu di luhur, beurat AC tiasa pisan dikirangan.

9

Pigura ngawangun V dibalikkeun

10

Saluran Air Bending Terpadu

11

Struktur Balok Sisi Ringan

4. Struktur AC: Pelayanan & Pangropéa Ramah

Panutup luhur AC SZR seri ngadopsi struktur sambungan engsel, sareng piring tutupna henteu kedah dipiceun nalika ngamuat kendaraan, anu ngahémat waktos pamasangan. Kipas kondensasi dipasang ti luhur, sareng tutupna henteu kedah dibuka nalika kipas kondensasi diganti, sareng kipas anu nguap dijaga salami dirawat. Dina waktos anu sasarengan, ngan ukur perlu muka bagian tina sampingan samping, anu gampang diperbaiki saatos diical.

13

Struktur hinge Evaporator

14

Kipas kondensor sareng struktur engsel

5. Kinerja AC: Kondensor-efisiensi tinggi

AC séri séri SZR didesain numutkeun struktur kondensor AC beus, digabungkeun sareng tiruan CFD sareng dumasar kana hasil analisis anu saleresna, pikeun ngaoptimalkeun susunan aliran kondensor, sareng ngadopsi desain anu dioptimalkeun pikeun aliran henteu sami pikeun ngahontal anu luhur efisiensi tina exchanger panas bursa Panas.

16
15

Analisis CFD ngeunaan kecepatan angin tina exchanger panas

6. Kinerja AC: Desain pituduh angin anu unik

SZR séri kondensor beus-hawa beus dirancang kalayan tiung pituduh udara kipas kondensor. Tiung pituduh hawa nyoko kana prinsip spiral Archimedes sareng desain kerucut sirkular pikeun ngaoptimalkeun organisasi aliran hawa sareng ngaleungitkeun panas konvensional tanpa pituduh udara. Masalah balikna udara ningkatkeun pisan pangaruh pertukaran panas tina AC.

17

Tiung kipas kondensasi unik

Ngalangkungan analisis simulasi sareng uji coba ékspérimén, organisasi aliran hawa langkung wajar nalika deflektor angin dipasang. Tanpa kafan. Aliran hawa aliran kaluar kasebar, sareng fenomena aliran balik langkung jelas.

18
19

Analisis aliran udara tanpa tiung angin & aliran udara kalayan tiung udara

7. Performa AC: Jilid kirang ngecas polumeu

Dibandingkeun sareng AC beus tradisional, séri SZR ngadopsi desain penukar panas anu dioptimalkeun sareng desain anu dioptimalkeun pikeun aksésoris pipa internal. Ngurangan muatan réfraksi ku 30%. Mangkana ngirangan pangaruh kabocoran kulkas kana lingkungan.

2. SZR 系列产品介绍7642

Fungsi SZQ Series Bus AC Ngaronjatkeun tion Pilihan)

1. Defroster sareng AC dina kabin Supir

Defroster, sareng AC dina kabin supir tiasa dipasang numutkeun kabutuhan pelanggan, kanggo nyayogikeun lingkungan anu raoseun pikeun supirna.

2. Téknologi kontrol pusat terpadu

Integrasi panel kontrol sareng instrumentasi kandaraan merenah pikeun perenah terpusat kendali kendaraan. Fungsi kadali jauh kadali produk ditambihkeun pikeun ngagampangkeun manajemén operasi palanggan.

3. Teknologi pipa sareng pemanasan

Pipa manaskeun cai tiasa dipimpin kaluar tina inti épaporator pikeun ngawujudkeun fungsi manaskeun AC sareng nyumponan sarat suhu sakitar dina beus di daérah anu tiis.

4. Téknologi pemurnian hawa

Éta kalebet utamina opat fungsi: kumpulan lebu éléktrostatik, cahaya ultraviolét, generator ion anu kuat, sareng tapis filtratisasi, anu tiasa ngahontal full-time, anti-virus sareng sterilisasi anu teu kahalangan, panyabutan bau sareng panyabutan debu anu épisién, sacara efektif ngahalangan jalur panularan virus.

6

5. Téhnologi diagnosis kadali jauh

Fungsi "Cloud control", sadar jauh kadali sareng diagnosis, sareng ningkatkeun layanan produk sareng kamampuan ngawaskeun ngalangkungan aplikasi data ageung.

5
6

6. Téhnologi Pangaturan Énergi

Numutkeun kana suhu dina beus sareng lingkungan, aliran kipas sareng kompresor diluyukeun dina sababaraha tahapan pikeun ngirangan mimiti sareng pangeureunan kompresor, ningkatkeun kanyamanan panumpang sacara umum, sareng mastikeun yén sistemna tiasa dianggo langkung éfisién. .

Aplikasi SZR Series Bus AC:

Kalayan pamekaran pasar sareng paningkatan standar hirup, beus laun-laun ningkat tina sarana transportasi tradisional tradisional pikeun langkung merhatoskeun pamutahiran kanyamanan sareng lingkungan transportasi. Ku alatan éta, panumpang luhur parantos ningkat taun ka taun dina taun-taun ayeuna. SZR fokus kana penampilan sareng cocog pikeun beus jangkung sareng pertengahan. Prospek pasar saé.

1. Rupa-rupa aplikasi

Lengkungan handapeun séri SZR cocog pikeun busur atap kalayan radius 6 ~ 72 méter, lega unitna 1860mm, sareng outlet hawa langsung dieusian kana saluran hawa dina dua sisi beus, anu gampang dipasang . Seri produk ngagaduhan 8 modél ti alit dugi ka ageung, sareng kapasitas pendinginna 20 ~ 40KW, cocog pikeun 8 ~ 13 méter beus.

5. Téhnologi Pangaturan Énergi

Numutkeun kana suhu dina beus sareng lingkungan, aliran kipas sareng kompresor diluyukeun dina sababaraha tahapan pikeun ngirangan mimiti sareng pangeureunan kompresor, ningkatkeun kanyamanan panumpang sacara umum, sareng mastikeun yén sistemna tiasa dianggo langkung éfisién. .

20

Adaptasi kana rupa-rupa lengkungan hateup

2. Pilihan konfigurasi anu euyeub

Runut SZR euyeub ku konfigurasi kanggo kelompok pangguna anu sanés, sareng aya sababaraha konfigurasi kanggo pangguna pikeun dipilih.

Konfigurasi tingkat luhur: utamina pikeun konfigurasi impor angkutan umum sareng beus wisata anu luhur, kipas sareng asesoris anu sanés

Konfigurasi ékonomi: Hal ieu utamina ditujukeun pikeun konfigurasi beus ékonomi, beus wisata, kipas sareng asesoris sanés.

3. Kasus Aplikasi Seri SZR Kondisioner Bus:

21

Ankai (JAC) 600 Bus dipasang sareng AC SONGZ di Riyadh (Saudi Arabia)

22

Ankai (JAC) 3.000 Beus dipasang sareng AC SONGZ di Riyadh (Saudi Arabia)

23

Foton 1.000 Bus dipasang sareng AC SONGZ di Naypyidaw (Myanmar)


  • Saméméhna:
  • Teras: