AC Ékonomi pikeun Bus, Palatih, Bus Sakola sareng Beus Artikulasi

Pedaran pondok:

SZQ séri mangrupikeun jinis beulah luhur atap AC pikeun 8,5m dugi ka 12.9m tina beus konvensional ékonomi, palatih, beus sakola atanapi beus anu diartikulasikeun. Séri anu gaduh versi suhu luhur sayogi. Kapasitas tiis tina AC beus séri dibasajankeun 20kW dugi ka 40kW, (62840 ka 136480 Btu / jam atanapi 17200 ka 34400 Kcal / h). Sedengkeun pikeun AC pikeun minibus atanapi beus kirang ti 8,5m, mangga tingali kana séri SZG.


Rincian Produk

Tanda Produk

AC pikeun Beus, Palatih, Bus sakola sareng Beus Artikulasi

SZQ Series, Ékonomi, A / C pikeun 9 dugi 12,9 m beus, kondensor sirip alur aliran aluminium

01

Sedengkeun pikeun AC pikeun minibus atanapi beus kirang ti 8,5m, mangga tingali kana séri SZG. Atanapi anjeun tiasa ngahubungi kami di sales@shsongz.cn pikeun langkung jelasna. 

Spésifikasi Téknis tina Bus A / C SZQ Series:

Modél:

SZQ-II-D

SZQ--D

SZQ- / FD

SZQ--D

Kapasitas Cooling

Standar

20 kW atanapi 68240 Btu / jam

24 kW atanapi 81888 Btu / jam

26 kW atanapi 88712 Btu / jam

28 kW atanapi 95536 Btu / jam

(Kamar Evaporator 40 ° C / 45% RH / Kamar Kondensor 30 ° C)

Maksimal

22 kW atanapi 75064 Btu / jam

26 kW atanapi 88712 Btu / jam

28 kW atanapi 95536 Btu / jam

30 kW atanapi 102360 Btu / jam

Panjang Bus Anu Disarankeun (Lumaku pikeun iklim Cina)

7.5 ~ 7.9 m

8,5 ~ 8,9 m

9,0 ~ 9,4 m

9,5 ~ 9,9 m

Kompresor

Modél

F400

4TFCY

4PFCY

4PFCY

Kapindahan

400 cc / r

475 cc / r

558 cc / r

558 cc / r

Beurat (kalayan Kopling)

23kg

33,7kg

33kg

33kg

Jenis Pelumas

BSE55

BSE55

BSE55

BSE55

Klep ékspansi

Danfoss

Danfoss

Danfoss

Danfoss

Volume Aliran Udara (Tekanan Nol)

Kondensor (Kipas Angin)

6000 m3 / h (3)

6000 m3 / h (3)

6300 m3 / h (3)

8400 m3 / h (4)

Evaporator (Blower Quantity)

3600 m3 / h (4)

3600 m3 / h (4)

5400 m3 / h (6)

5400 m3 / h (6)

Unit hateup

Diménsi

3430x1860x188 (mm)

3430x1860x188 (mm)

3680 × 1860 × 188 (mm)

3880 × 1860 × 188 (mm)

Beurat

145 kg

152 kg

167 kg

175 kg

Konsumsi Kakuatan

56 A (24V)

56 A (24V)

75.5 A (24V)

76 A (24V)

Kulkas

Jenis

R134a

R134a

R134a

R134a

Beuratna

4,7 kg

4,7 kg

4 kg

4,6 kg

Modél:

SZQ-/ FD

SZQ-V / FD

SZQ--D

SZQ- / FD

Kapasitas Cooling

Standar

30 kW atanapi 102360 Btu / jam

33 kW atanapi 112596 Btu / jam

35 kW atanapi 119420 Btu / jam

37 kW atanapi 126244 Btu / jam

(Kamar Evaporator 40 ° C / 45% RH / Kamar Kondensor 30 ° C)

Maksimal

33 kW atanapi 112596 Btu / jam

36 kW atanapi 122832 Btu / jam

38 kW atanapi 129656 Btu / jam

40 kW atanapi 136480 Btu / jam

Panjang Bus Anu Disarankeun (Lumaku pikeun iklim Cina)

10.0 ~ 10.4 m

11.0 ~ 11.4 m

11.5 ~ 11.9 m

12.0 ~ 12.9 m

Kompresor

Modél

4NFCY

4NFCY

4NFCY

4GFCY

Kapindahan

650 cc / r

650 cc / r

650 cc / r

750 cc / r

Beurat (kalayan Kopling)

32kg

32kg

32kg

34kg

Jenis Pelumas

BSE55

BSE55

BSE55

BSE55

Klep ékspansi

Danfoss

Danfoss

Danfoss

Danfoss

Volume Aliran Udara (Tekanan Nol)

Kondensor (Kipas Angin)

8400 m3 / h (4)

8400 m3 / h (4)

10500 m3 / h (5)

10500 m3 / h (5)

Evaporator (Blower Quantity)

5400 m3 / h (6)

7200 m3 / h (8)

7200 m3 / h (8)

7200 m3 / h (8)

Unit hateup

Diménsi

3880 × 1860 × 188 (mm)

4480 × 1860 × 188 (mm)

4480x1860x188 (mm)

4480 × 1860 × 188 (mm)

Beurat

177 kg

195 kg

228 kg

203 kg

Konsumsi Kakuatan

76 A (24V)

92.5 A (24V)

98A (24V)

100 A (24V)

Kulkas

Jenis

R134a

R134a

R134a

R134a

Beuratna

5,0 kg

5,5 kg

10 kg

6 kg

Catetan Téknis:

1. Sakabeh sistem kalebet unit hateup, hawana balik udara, kompresor, sareng asesoris pamasangan, henteu kalebet kompresor bracket, sabuk, pendingin.

2. Kulkas nyaéta R134a.

3. Fungsi manaskeun nyaéta opsional.

4. Kompresor BOK, VALEO atanapi AOKE nyaéta opsional.

5. Kipas & blower salaku pilihan sapertos sikat atanapi sikat.

6. Mangga wartosan kami di sales@shsongz.cn pikeun langkung seueur pilihan sareng detil. 

Wincik Perkenalan Téknis SZQ Series Bus Air Conditioner

1. Penampilan Anu Éndah

AC séri sZQ ngadopsi desain ipis, kandelna AC nyaéta 188mm, anu langkung handap tina kandelna AC konvensional anu ayeuna, anu nyumponan sarat tina beus kanggo kontrol jangkungna AC. Salaku tambahan, penampilan AC dirarancang pikeun dirampingkeun, anu saluyu sareng éstétika modéren sareng penampilan anu saé sareng modis.

2

2. Desain enteng

Kondensor nganggo inti aliran sajajar. Dasar kondensor dirancang salaku pigura bentuk V anu dibalikkeun tanpa struktur cangkang handapeun. Saluran hawa perakitan evaporator nyoko kana struktur bending terintegrasi cangkang handapeun inovatif. Ngaliwatan metodeu di luhur, beurat AC tiasa pisan dikirangan.

3

Saluran Air Bending Terpadu

4
Inti aliran paralel sareng V-frame tanpa struktur cangkang handapeun

3. Mindahkeun panas anu cekap

Dina desain jalur aliran kondensor aliran paralel, luas suhu luhur tina kulkas internal saluyu sareng daérah laju angin frontal kondensor. Résistansi panas tina bédana suhu tinggi sareng desain anu lumayan panjang prosés digunakeun pikeun ngirangan résistansi aliran. kukituna ningkatkeun panas kondensor sareng kamampuan tukeur supados ngamaksimalkeun épisiénsi tukeur panas aliran paralel.

5

4. Perlindungan lingkungan

Dibandingkeun sareng kondensor tabung-fin tradisional, séri SZQ nganggo inti aliran paralel anu dioptimalkeun sareng optimalisasi pipa sistem AC. Ieu ngabantosan pikeun ngirangan muatan kulkas 40%. Mangkana ngirangan pangaruh kabocoran kulkas kana lingkungan.

6

Pigura ngawangun V dibalikkeun

Fungsi SZQ Series Bus AC Ngaronjatkeun tion Pilihan)

1. Defroster sareng AC dina kabin Supir

Defroster, sareng AC dina kabin supir tiasa dipasang numutkeun kabutuhan pelanggan, kanggo nyayogikeun lingkungan anu raoseun pikeun supirna.

2. Téknologi kontrol pusat terpadu

Integrasi panel kontrol sareng instrumentasi kandaraan merenah pikeun perenah terpusat kendali kendaraan. Fungsi kadali jauh kadali produk ditambihkeun pikeun ngagampangkeun manajemén operasi palanggan.

3. Teknologi pipa sareng pemanasan

Pipa manaskeun cai tiasa dipimpin kaluar tina inti épaporator pikeun ngawujudkeun fungsi manaskeun AC sareng nyumponan sarat suhu sakitar dina beus di daérah anu tiis.

4. Téknologi pemurnian hawa

Éta kalebet utamina opat fungsi: kumpulan lebu éléktrostatik, cahaya ultraviolét, generator ion anu kuat, sareng tapis filtratisasi, anu tiasa ngahontal full-time, anti-virus sareng sterilisasi anu teu kahalangan, panyabutan bau sareng panyabutan debu anu épisién, sacara efektif ngahalangan jalur panularan virus.

6

5. Téhnologi diagnosis kadali jauh

Fungsi "Cloud control", sadar jauh kadali sareng diagnosis, sareng ningkatkeun layanan produk sareng kamampuan ngawaskeun ngalangkungan aplikasi data ageung.

5
6

6. Téhnologi Pangaturan Énergi

Numutkeun kana suhu dina beus sareng lingkungan, aliran kipas sareng kompresor diluyukeun dina sababaraha tahapan pikeun ngirangan mimiti sareng pangeureunan kompresor, ningkatkeun kanyamanan panumpang sacara umum, sareng mastikeun yén sistemna tiasa dianggo langkung éfisién. .

Aplikasi SZR Series Bus AC:

Kalayan pamekaran pasar sareng paningkatan standar hirup, beus laun-laun ningkat tina sarana transportasi tradisional tradisional pikeun langkung merhatoskeun pamutahiran kanyamanan sareng lingkungan transportasi. Ku alatan éta, panumpang luhur parantos ningkat taun ka taun dina taun-taun ayeuna. SZR fokus kana penampilan sareng cocog pikeun beus jangkung sareng pertengahan. Prospek pasar saé.

1. Rupa-rupa aplikasi

Lengkungan handapeun séri SZR cocog pikeun busur atap kalayan radius 6 ~ 72 méter, lega unitna 1860mm, sareng outlet hawa langsung dieusian kana saluran hawa dina dua sisi beus, anu gampang dipasang . Seri produk ngagaduhan 8 modél ti alit dugi ka ageung, sareng kapasitas pendinginna 20 ~ 40KW, cocog pikeun 8 ~ 13 méter beus.

5. Téhnologi Pangaturan Énergi

Numutkeun kana suhu dina beus sareng lingkungan, aliran kipas sareng kompresor diluyukeun dina sababaraha tahapan pikeun ngirangan mimiti sareng pangeureunan kompresor, ningkatkeun kanyamanan panumpang sacara umum, sareng mastikeun yén sistemna tiasa dianggo langkung éfisién. .

20

Adaptasi kana rupa-rupa lengkungan hateup

2. Pilihan konfigurasi anu euyeub

Runut SZR euyeub ku konfigurasi kanggo kelompok pangguna anu sanés, sareng aya sababaraha konfigurasi kanggo pangguna pikeun dipilih.

Konfigurasi tingkat luhur: utamina pikeun konfigurasi impor angkutan umum sareng beus wisata anu luhur, kipas sareng asesoris anu sanés

Konfigurasi ékonomi: Hal ieu utamina ditujukeun pikeun konfigurasi beus ékonomi, beus wisata, kipas sareng asesoris sanés.

3. Kasus Aplikasi Seri SZR Kondisioner Bus:

21

Ankai (JAC) 600 Bus dipasang sareng AC SONGZ di Riyadh (Saudi Arabia)

22

Ankai (JAC) 3.000 Beus dipasang sareng AC SONGZ di Riyadh (Saudi Arabia)

23

Foton 1.000 Bus dipasang sareng AC SONGZ di Naypyidaw (Myanmar)


  • Saméméhna:
  • Teras: