Téhnologi SONGZ

Kamampuh R&D

Diadegkeun dina Juni, 2011 sareng kantor pusatna di Shanghai, Air Conditioning & Refrigeration Research Institute parantos ngadegkeun pusat-pusat R&D di kota-kota anu benten di Cina, sapertos Beijing, Chongqing, Nanjing, Hefei, Liuzhou, Suzhou sareng Xiamen dimana dasarna basis pabrik SONGZ ayana sareng ayeuna parantos seueur pusat téhnik propinsi sareng kota sareng langkung ti 350 téknik rékayasa, diantarana anu gelar master sareng saluhureuna nyatakeun langkung ti 10%.

Puseur P&P

Lembaga Panilitian parantos ngalamar langkung ti 400 patén-patén, kalebet langkung ti 100 patén-patén pikeun penemuan, sareng ngarumuskeun 2 standar nasional, 3 standar industri sareng langkung ti 40 standar perusahaan. Lembaga Panilitian damel kerjasama sareng industri-universitas-panilitian sareng paguron luhur sareng paguron luhur sapertos Universitas Shanghai Jiaotong, Universitas Tongji sareng Universitas Sains sareng Teknologi Shanghai dina terobosan téknologi, pamekaran prosés industrialisasi, budidaya bakat luhur sareng bursa akademik.

Dina 2018, saatos SONGZ kéngingkeun sareng ngayakeun saham Finlandia Lumikko, pusat P&P di Éropa parantos dibentuk. 

07-1
04-1
165104296224180214

SONGZ Patén Paparan

Logika P&P

Dumasar kana bisnis utama SONGZ dina bidang AC beus, AC mobil, AC transit rail, unit kulkas truk, lembaga panilitian AC sareng kulkas ngayakeun konstruksi sareng panerapan 10 kamampuan inti. 

TIM20200804140327

Pusat Laboratorium SONGZ

4
5

Pusat Laboratorium SONGZ tempatna di SONGZ HQ, Shanghai Cina, dilengkepan langkung ti 20 sét alat uji ageung sareng sedeng. Kaseueuran alat-alat anu aya di daratan. Torowongan angin iklim, bangku uji kinerja AC, kamar semi-anékhoik sareng peralatan konci sanésna ngahontal tingkat maju internasional. Éta ngagaduhan kamampuan uji komprehensif pikeun komponén AC, sistem AC, HVAC sareng sadaya kendaraan. Sistem CRM diadopsi di pusat tés pikeun ngatur prosés tés, data sareng alat-alatna. Dina 2016, éta diakuan ku sistem ISO / IEC 17025: 2005 tina jasa akreditasi nasional Cina pikeun penilaian kasaluyuan sareng di 2018, pusat laboratorium SONGZ parantos diakréditasi ku BYD salaku Sértipikat Akréditasi Laboratorium Suplier. 

Air Conditioning Performance Test Bench

Bangku Tés Kinerja AC

Semi-anechoic Room_看图王

Kamar Semi-anechoic

Air Volume Test Bench_看图王

Bangku Tés Volume Udara

Vibration Test Bench_看图王

Bangku Tés Geter

Constant Temp. & Humid Test Chamber_看图王

Samentara Temp. & Kamar Uji Lembab

Internal Corrosion Test Bench_看图王

Bangku Tés Korosi Internal

Sertipikat

222

Sertifikasi Akréditasi Laboratorium ti CNAS

02

Sertifikasi Akréditasi Laboratorium Suplier ti BYD

03

Sértipikat PSA A10 9000

Torowongan Angin Iklim Kandaraan

Torowongan angin iklim SONGZ ngahijikeun sistem survei sareng pemetaan otomatis anu munggaran pikeun di Cina. Dumasar kana fotografi definisi tinggi sareng téknologi ngolah gambar, daérah defrosting diukur sareng diitung sacara real waktos, anu sacara épéktip ningkatkeun épisiénsi tés. Éta ogé torowongan angin iklim munggaran anu ngahijikeun 60 kW DC tumpukan ngecas gancang, anu nyayogikeun jaminan anu kuat pikeun pamekaran sistem manajemen termal batré wahana énergi anu énggal.

Pusat torowongan angin iklim na aya di SONGZ HQ, di Shanghai, Cina, anu ngaliput legana 1.650 m² sareng gaduh investasi USD 17 juta. Éta sacara resmi dilarapkeun dina Juni 2018, sareng tingkat téknis na ngarah global. 

9
10
11

Tés Simulasi

Tés kinerja pendinginan kendaraan, AC, uji performa pemanasan maksimum, uji coba mimiti tiis, uji kalibrasi AC, uji kinerja defrosting / defogging AC, uji kinerja AC, uji kinerja AC dina kaayaan damel di kota-kota khas , Tés réspon sistem dinamis kandaraan.

 

Desain sareng pabrik subsistem sadayana ngadopsi sub-supplier anu hadé dina industri. Simulasi surya, chassis Dynamometer, kipas utama, sistem pendingin, ruang uji sareng alat-alat utama sanés anu diimpor ti Jérman, tiasa niron -30-- + 60 temperature suhu lingkungan, 5% -95% kalembaban lingkungan, kalayan spéktrum pinuh ku surya fungsi simulasi sareng tiasa ngalaksanakeun perangkat roda opat drive chassis drive.

Torowongan angin henteu ngan ukur tiasa nguji AC sareng sistem pendingin kandaraan panumpang konvensional, tapi ogé tés statis tina beus dina jarak 10 méter sareng beurat 10 ton. 

Tés Tés

12
13.1

Panilitian sareng Dpangwangunan Trend tina New Energis

1. Panilitian ngeunaan aplikasi rupa-rupa kulkas

Henteu Kulkas Poténsi Nyéépkeun Ozon(ODP) Poténsi Pemanasan Global (GWP)
1 R134a 0 1430
2 R410a 0 2100
3 R407C 0 1800
4 R404A 0 3900
5 R32 0 675
6 CO2 0 1
7 R1234yf 0 1
8 R290 0 3

2. Aplikasi téknologi komprési suntikan uap ditingkatkeun dina bidang AC kandaraan listrik 

14

Saatos nganggo ningkatna entalpi ku téknologi gas replenish, dina suhu lingkungan -25 ℃ kaayaan, sistem AC tiasa ngajalankeun pemanasan normal, dibandingkeun alat-alat jaman baheula dina kaayaan nilai COP bakal ningkat langkung ti 30%, ngarah jaman "tiis" .

15

Ngaronjatna Enthalpy ku Replenish diagram AC Gas

3. Pompa panas suhu handap:

Pompa panas tina suhu kerja anu dianggo ayeuna - 3 ℃, tiasa ngirangan - 20 derajat Celcius;

Efisiensi énergi langkung saé tibatan panggunaan metode PTC pemanasan listrik listrik, targétna nyaéta 1.8.

16-1

4. Aplikasi kompresor CO2 - suhu panas-handap pompa panas / sistem pemanasan batré 

17

Aplikasi tina Pendingin lingkungan alami CO2;

Dobel ganda unik unik - komprési panggung, épisiénsi volume tinggi, geter lemah;

Tekanan tinggi internal sareng voltase internal internal multimeter dc inverter drive, 40 ~ 100Hz, operasi rentang frékuénsi lega; Reliabilitas tinggi, efisiensi énergi tinggi, lightness ;

Jangkauan operasi anu langkung lega, dina - 40 temperature suhu lingkungan langkung lemah tibatan pemanasan normal.