Tinjauan SONGZ

overview.1

SONGZ AUTOMOBILE AIR CONDITIONING CO., LTDdi dieu disebut SONGZ, didirikeun taun 1998. Éta mangrupikeun perusahaan gabungan-saham anu ngahususkeun dina panilitian, pamekaran, manufaktur sareng penjualan sistem AC-kandaraan kendaraan. Éta suksés didaptarkeun di Bursa Saham Shenzhen di 2010. Singket saham: SONGZ, kode saham: 002454. Hal ieu ngajantenkeun SONGZ perusahaan anu didaptarkeun munggaran di industri AC kendaraan kendaraan angkut. SONGZ bakti diri kana sistem AC mobil salaku mérek premium sareng bakal janten pemasok kelas dunya kalayan téknik canggih sareng pamrosésan internal dina waktos payun.

SONGZ bisnis nutupan kondisioner beus listrik sareng konvensional ukuranana ageung sareng sedeng, AC mobil penumpang, AC transit transit, unit pendingin treuk, kompresor listrik, sareng suku cadang AC kendaraan.

SONGZ Genep Usaha Inti

011
012
013
014
015
016

Basis Pabrik SONGZ

Kalayan 13 basis pabrik, SONGZ parantos ngawangun tata ruang anu dipuseurkeun di Shanghai, Cina sareng dumasar kana Finlandia, Indonesia sareng Cina di Anhui, Chongqing, Wuhan, Liuzhou, Chengdu, Beijing, Xiamen, Suzhou sareng kota-kota sanés. Jumlah pagawé parantos langkung ti 3.000.

1-1

SONGZ HQ, Shanghai Cina

109
02
06
1213
11
13
07
09
041
08
05
03
0116

Ayana Pasar Global SONGZ

Produk AC SONGZ beus parantos disayogikeun ka ampir sadaya pabrik beus di Cina, sapertos Yutong, BYD, Golden Dragon, Zhongtong, sareng sajabana. Produk-produk na diékspor ka langkung ti 40 nagara, kalebet nagara-nagara Éropa sapertos Rusia, Inggris, Italia, sareng nagara-nagara Nordik, nagara-nagara Amérika sapertos Mexico, Brazil, Chili, Kolombia, sareng Ékuador, nagara-nagara Asia sapertos Jepang, Koréa Kidul, India, Malaysia, Indonesia, Thailand sareng Vietnam, sareng ogé diékspor ka Australia sareng Selandia Anyar.

Dina waktos anu sasarengan, kami parantos ngempelkeun seueur sumber daya nasabah dina bidang bisnis AC mobil panumpang, AC kendaraan kendaraan transit sareng unit pendingin treuk. 

1
2
1121

LIAZ Rusia

GAZ Rusia

Hino Pilipina

KIWI Selandia Anyar

LAZ Ukraina

KONGEN Utama SONGZ Pabrikan Beus

Produkna parantos diaku pisan ku palanggan di bumi sareng luar negeri kalayan standar kualitas luhur sapertos hemat energi, perlindungan lingkungan, kaamanan, low noise, kanyamanan, sareng beurat enteng.

SONGZ sok taat kana strategi produk "épisién, hemat énergi sareng ramah lingkungan" sareng "téknologi pasar, téknologi tinggi, palayanan luhur" konsép pasar pamasaran téknis, tekad pikeun janten ahli manajemén termal mobil kelas dunya.

Kamampuh Manufaktur SONGZ

SONGZ ngenalkeun alat-alat cerdas sareng sistem inpormasi anu ngarah ka dunya pikeun mastikeun efisiensi produksi, stabilitas sareng akurasi.

Peralatan canggih sapertos jalur produksi / jalur produksi full-otomatis, garis deteksi amonia otomatis, garis pamrosesan otomatis pelat vortex dinamis sareng statis, Mesin fin kecepatan tinggi, mesin las arc argon otomatis, tungku brazing sareng mesin las laser pisan ningkatkeun produksi efisiensi.

SONGZ ngahijikeun sumber sareng inpormasi ogé Informatisasi sareng industrialisasi sareng ngawangun pabrik cerdas digital nganggo sistem inpormasi sapertos ERP, MES sareng WMS.

778_0245 (02810)

Garis Deteksi Amonia Otomatis

High-speed Fin Machine 高速翅片机

Mesin Fin gancang-gancang

automatic argon arc welding machine 自动氩弧焊机_看图王

Mesin Las Argon Otomatis

7e5fc040af6696907eacb682dfff2b5_看图王

Tungku brazing

1

Mesin Las laser

063b9f2be3c48bd77a6d8aad5dbad23_看图王

Robot Panangan

Dina jaman Industri 4.0, SONGZ aktip ngawangun pabrik pinter téknologi maju, ngawangun pabrik calakan, nyiptakeun tujuan perusahaan pinter, ningkatkeun tingkat manajemén produksi perusahaan, ngajantenkeun manajemén produksi langkung basis informasi, otomatis, digital sareng ilmiah, ningkatkeun produksi efisiensi, sareng ngamajukeun usaha Pembuatan pabrikan.

Jaminan Kualitas SONGZ

Kawijakan Kualitas: Ngalaksanakeun standar sistem sareng fokus kana kepuasan pelanggan.

Meunang kapuasan pelanggan ngalangkungan pangukuran sareng ulasan anu teras-terasan.

Kawijakan Lingkungan: Perlindungan lingkungan, konservasi énergi sareng pangurangan konsumsi, daur ulang, total keterlibatan, patuh ku aturan sareng paningkatan kontinyu.

Kawijakan Kaséhatan sareng Kasalametan Pagawéan: Kaséhatan pangpayunna, kaamanan heula, pencegahan ilmiah, total aub, patuh ku aturan sareng paningkatan kontinyu.

 

SONGZ mastikeun ngalaksanakeun TS16949 sareng fokus kana kepuasan pelanggan, total aub sareng manajemén kualitas. Salami kontrol kualitas anu sumping, SONGZ teras-terasan ngaoptimalkeun rencana sampling pikeun reliabilitas sareng teras ningkatkeun alat uji pikeun reliabilitas hasil tés. SONGZ ayeuna gaduh 527 alat tés nganalisis alat tés numutkeun MSA supados nyumponan sarat. Di sagigireun éta, SONGZ mastikeun homogénitas produk ngalangkungan tinjauan, optimalisasi sareng palatihan pemasok sareng nyandak uji pihak katilu bagian konci taunan pikeun mastikeun sistem AC kalayan kinerja anu aman sareng dipercaya. Salami pangendali prosés, SONGZ ngajukeun total partisipasi, silih inspeksi, pamariksaan awal sareng pamungkas sareng ngawaskeun sacara gembleng. Pikeun prosés konci, alat uji-kinerja tinggi diadopsi pikeun mastikeun reliabiliti produk sareng alat-alat deteksi amonia otomatis pinuh diadopsi khusus pikeun ketegangan udara tina sistem AC. Alat uji kaamanan otomatis tilu-hiji-hiji diadopsi pikeun nyumponan sarat dina kaamanan produk. Pamariksaan lengkep dilakukeun pikeun mastikeun kasalametan produk sareng reliabilitas. Prosés konci dianalisis nganggo SPC supados mastikeun stabilitas sareng nawiskeun data analitik pikeun perbaikan kualitas.

Pamakéan produk master SONGZ numutkeun eupan balik pasar, sapinuhna sareng leres-leres nunjukkeun kaayaan sacara umum ngalangkungan survey kepuasan, ngalaksanakeun PDCA sareng teras-terasan ningkatkeun kualitas produk. 

01-1

BS OHSAS 18001: 2007

EC

IATF 16949: 2016

02-1

GB / T 19001-2008 / ISO 9001: 2008

IRIS CERTIFICATION ISO / TS 22163: 2017

ISO 14001: 2015

89fb1d2208c56a94fa34872bda59cc9_看图王

Bangku Tés Kinerja AC

98150801db4ef3421269408484bb49b

Kamar Semi-anechoic

d805f5abc13d24480229d2c90805059

Bangku Tés Geter

Tembok Ngahargaan SONGZ

959c826b43116c7e9d015497f851df5

Saprak didirikeun taun 1998, SONGZ parantos kéngingkeun kapuasan sareng pujian ti para nasabah kami ti Cina sareng mancanagara salaku panyadia sareng panyadia solusi sistem AC otomatis mobil.

 

Pantes pisan ieu pikeun nyebatkeun yén SONGZ mandiri ngembangkeun "Téhnologi Manufaktur sareng Aplikasi Tabung Saluran Mikro sareng Panukeur Panas", sareng proyék ieu meunang "Élmu Nasional Cina sareng Téhnologi Kemajuan Hadiah Kadua", anu mangrupikeun pujian pangluhurna ti Déwan Nagara Cina dina industri AC mobil.

 

Sareng SONGZ parantos kéngingkeun pangakuan ti industri AC mobil sareng ti masarakat pikeun sumbangan anu SONGZ hasilkeun pikeun pamekaran téknologi dina industri AC sélulér sareng tanggung jawab sosial anu dipikagaduh ku SONGZ.

1123

Suplier anu saé pikeun CRRC, Cina

Panyadia alus teuing pikeun Foton, Cina

Panyadia alus teuing pikeun Hino, Filipina

Panyadia alus teuing pikeun SANY, Cina

22-1

Jawara Layanan Olimpiade Beijing

Pangajén Nasional Élmu & Téhnologi Cina

Sértipikat Akréditasi Lab CNAS

Sértipikat Akréditasi Laboratorium Suplier pikeun BYD

Prinsip Perusahaan:Narékahan pikeun ningkatna lingkungan hirup manusa.

Visi Perusahaan:Janten dunya's panyadia AC-kelas sélulér sélulér.

Kawijakan Manajemén:Kepuasan pelanggan, kapuasan pagawé, kapuasan stockholder.

1696b8bd66b6e56e78bc850aee0e1f7

Budaya Perusahaan SONGZ

Budaya mangrupikeun jiwa perusahaan sareng konsép budaya mangrupikeun kakuatan anu teu katingali pikeun operasi sareng manajemén. SONGZ parantos nuturkeun konsép budaya "berorientasi jalma" mangtaun-taun.

SONGZ nyayogikeun sadayana padamel sareng tahap anu jembar, pinuh ngahudangkeun sumangetna, nyiptakeun sareng nyayogikeun kasempetan anu saé pikeun aranjeunna sareng ngaharepkeun babarengan sareng aranjeunna.

Budaya Tim Internasional SONGZ:

Konsumén Fokus.

Tim Gawé.

Kabuka & Keragaman.

Ikhlas & Bakti.

Kesederhanaan & Frankness.

“沪港同心”青少年交流团走进松芝
2016.02松芝股份新春年会_看图王
2016.07松之子管培生素质拓展_看图王
2016.07万佛湖拓展培训_看图王
2019年8月松芝股份第二届一线员工技能知识竞赛精彩来袭
2019年10月参加比利时展会 EUROPE BRUSSELS 2019 (18-23 OCT 2019)_看图王
2020年2月土耳其展会 Busworld Turkey 2020 (05-07 March 2020 Istanbul)_看图王
IMG_4597_看图王
未标题-4

Hikmah Tim SONGZ

Migawé bareng kalayan Tulus Tulus sareng Museur kana Pangembangan Jangka Panjang.

Kasuksésan perusahaan ditangtukeun ku gawé babarengan. SONGZ ngagaduhan hiji tim manajemen anu propésional sareng dipercaya anu tumuh sareng perusahaan sareng ngarah ka padamel pikeun ngahontal cita-cita ku kakuatan anu kuat, rasa tanggung jawab anu kuat sareng sumanget anu ditangtoskeun. 

b4eb3dba8c77adb6ed133714d5d91c3

Maju kalayan ati anu bersyukur, sareng panén kecemasan kalayan kerja keras.

SONGZ, Nyiptakeun émisi anyar pikeun AC mobile!

15cc06b9e455f2176eca8251d75a0be