Sajarah SONGZ

Dina taun 1998

Dina 1998,

SONGZ AUTOMOBILE AIR CONDITIONING CO., LTD. diadegkeun di Shanghai.

SONGZ dimimitian ti bisnis AC AC, sareng mimitian ti nol. 

1

Dina 2004

2

Dina 2004,

Xiamen SONGZ didirikeun, anu museur kana R&D, pabrik unit AC.

Dina taun anu sami, divisi AC mobil panumpang SONGZ didirikeun, ngabdi kana R&D, manufaktur & pamasaran AC mobil panumpang, HVAC sareng sababaraha suku cadang konci.

Bisnis AC SONGZ ningkat unggal taun. 

Dina taun 2005

Dina taun 2005,

Shanghai SONGZ Pabrik kadua réngsé, anu didesain salaku pangkalan komprehensif pikeun pabrik unit AC sareng mobil. 

3

Dina 2006

4

Dina 2006,

Anhui SONGZ didirikeun, anu mangrupikeun usaha patungan antara SONGZ sareng JAC. 

Dina taun 2007

Dina 2007,

Chongqing SONGZ didirikeun. Chongqing SONGZ difokuskeun kana pembuatan AC mobil. 

5

Dina taun 2008

Dina 2008,

SONGZ diidéntifikasi ku Panitia Élmu Téknologi sareng Teknologi Shanghai salaku perusahaan téknologi luhur anyar Shanghai.

Dina taun anu sami, SONGZ dilélérkeun ku Shouqi Group salaku Olimpiade Beijing "Juara Layanan" pikeun pagelaran anu hadé sareng jasa pangrojong nalika Olimpiade Beijing.

01

Sertipikat Perusahaan berteknologi Tinggi Shanghai

未标题-1

Olimpiade Beijing "Jawara Jasa"

Dina 2009

Dina 2009,

Shanghai SONGZ Railway Air Conditioning Co., Ltd. didirikeun, bakti kana R&D, manufaktur & pamasaran AC kondisionér rel.

Kalayan ngembangkeun langkung ti 10 taun, SONGZ ngagaduhan seueur modél AC pikeun kendaraan rel, sapertos AC pikeun lokomotip, karéta, monorel, metro (subway, bawah tanah) trem sareng sajabina. 

8
9

Dina 2010

10

Dina 2010,

SONGZ didaptarkeun kana Bursa Saham Shenzhen (kode saham: 002454) sareng janten perusahaan anu didaptarkeun munggaran di industri AC kendaraan wahana transportasi Cina.

Dina 2010

Dina taun anu sami, SONGZ dilélér salaku perusahaan téknis maju anu dibiayaan asing.

11

Dina 2011

Dina 2011,

Beijing SONGZ sareng SuperCool (shanghai) Refrigeration Co., Ltd. didirikeun.

Beijing SONGZ dikhususkeun kana produksi sistem AC pikeun mobil panumpang.

Supercool mangrupikeun usaha patungan antara grup SONGZ sareng CIMC (China International Marine Containers Co., Ltd, anu mangrupikeun wadah kontainer laut pangageungna di dunya.) Supercool khusus di R&D, pabrik sareng pamasaran seueur unit pendingin treuk pikeun ranté tiis. 

12
13

Dina 2014

14

Dina 2014,

Liuzhou SONGZ didirikeun, ngabdi kana pembuatan sistem AC pikeun MPV, SUV, mobil sareng mobil listrik. 

Dina 2015

Dina 2015,

Pabrik katilu Shanghai SONGZ réngsé, anu ayeuna janten HQ grup SONGZ. Ieu ogé dasar manufaktur anu cerdas sareng pinter pikeun unit AC mobil, unit AC bus, kompresor AC sareng kompresor listrik, sareng suku cadang. 

15
16.2

Dina 2016

Dina 2016,

Indonesia SONGZ didirikeun. Ieu SONGZ pabrik luar negeri munggaran, anu mangrupikeun léngkah munggaran pikeun strategi globalisasi SONGZ, dituturkeun ku Lumikko di Finlandia. 

17
18

Dina 2017

Dina 2017,

SONGZ kéngingkeun sareng nyekel saham Suzhou NTC, Beijing Shougang Foton sareng Finlandia Lumikko.

Suzhou NTC mangrupikeun mérek kondisioner beus anu terkenal di pasar Cina. Ku akuisisi, SONGZ sareng NTC ngadamel serikat anu kuat di pasar pikeun téknologi, produk, penjualan, jasa.

Lumikko, mérek terkenal di Éropa sareng mangrupikeun produsen alat kontrol suhu luhur pikeun truk sareng gandeng. Éta sistem titik pangropéa kalayan fokus anu kuat sareng nagara-nagara Nordik. 

19
29
20
30

Dina 2018

Dina 2018,

SONGZ ngiringan ulang taun ka-20 sareng pusat torowongan angin iklim didirikeun.

Dina taun anu sami, SONGZ nyiptakeun sajarah ku ngahasilkeun langkung ti 10.000 (sapuluh rebu) unit AC beus dina sasasih dina bulan Nopémber.

SONGZ nyayogikeun totalna 54.049 unit AC beus ka pasar Cina sareng nagara deungeun, kalebet 28,373 unit AC beus listrik di 2018.

21
23

Dina 2019

Dina 2019,

SONGZ INTERNATIONAL TRADING CO., LTD. didirikeun, anu mangrupikeun léngkah salajengna pikeun globalisasi SONGZ.

Dina taun anu sami, SONGZ ngumumkeun stratégi pikeun nyetél jaringan layanan global ku gaduh sahenteuna 100 stasiun jasa di dunya luar Cina, sahingga nyayogikeun palayanan tepat waktuna pikeun konsumén internasional urang.

Salila période anu sami, produksi lokal Lumikko Cina sadar nalika unit LT9 anu munggaran sareng unit L6BHS pabrik Lumikko's Shanghai anu teu aya dina jalur perakitan. 

24
25
27

Dina taun 2020

28

Dina taun 2020,

SONGZ ngagaduhan saham 55% dina Keihin-Grand Ocean Thermal Technology (Dalian) Co.Ltd , anu mangrupikeun perusahaan Jepang anu terhormat sareng terkenal khusus dina industri AC otomatis.