Bus Air Conditioner
  • Bus Air Conditioner

    Hawa Hawa Beus

  • Truck Refrigeration

    Refrigerasi treuk

  • Rail Transit Air Conditioner

    Rel Transit AC

  • Car Air Conditioner

    Air Conditioner

SONGZ AUTOMOBILE AIR CONDITIONING Co. Éta suksés didaptarkeun di Bursa Saham Shenzhen di 2010. Singket saham: SONGZ, kode saham: 002454. Hal ieu ngajantenkeun SONGZ perusahaan anu didaptarkeun munggaran di industri AC kendaraan kendaraan angkut. SONGZ bakti diri kana sistem AC mobil salaku mérek premium sareng bakal janten pemasok kelas dunya kalayan téknik canggih sareng pamrosésan internal dina waktos payun. Bisnis SONGZ ngaliput AC sareng listrik ageung sareng konvensional AC, beus mobil penumpang, AC AC, unit kulkas, kompresor listrik, sareng suku cadang AC kendaraan.

maca deui